Košarka

Aco Petrović s popisa od 16 igrača izostavio Savovića i Kuzmića

Branimir Korać • srijeda, 19.06.2013.
Aco Petrović s popisa od 16 igrača izostavio Savovića i Kuzmića
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović objavio je imena 16 igrača koji kandidiraju za odlazak na Europsko prvenstvo u Sloveniju. Na njemu nema Borisa Savovića i Ognjena Kuzmića...

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ipak neće u Sloveniji u svojim redovima imati Borisa Savovića i Ognjena Kuzmića. Izbornik Aleksandar Petrović nadao se kako će moći računati na njih, međutim nije dobio pozitivan odgovor.

Osim njih dvojice, upitno je hoće li i Nedžad Sinanović biti na raspolaganju Petroviću. Naime centar Valladolida još uvijek nije potpuno zaliječio ozljedu i upitno je u kakvom će stanju biti do početka priprema.

U odnosu na momčad koja je kroz kvalifikacije izborila nastup na Europskom prvenstvu, nova imena su Marko Šutalo iz Širokog i bivši mladi reprezentativac Hrvatske Andrija Stipanović.

Popis od 16 kandidata:

Zack Wright (Spartak St. Petersburg), Muhamed Pašalić (Aris Solun), Filip Adamović (Igokea), Nihad Đedović (Alba Berlin), Nemanja Gordić (Partizan mt:s), Marko Šutalo (Široki Wwin), Ante Mašić (Cedevita), Dalibor Peršić (Široki Wwin), Adin Vrabac (OKK Spars), Mirza Teletović (Brooklyn Nets), Edin Bavčić (KAO Drama), Miralem Halilović (KK Zagreb), Nedžad Sinanović (Blancos de Rueda Valladolid), Elmedin Kikanović (Jenisej Krasnojarsk), Andrija Stipanović (Vanoli Cremona), Jusuf Nurkić (Cedevita).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.06.2013. u 12:27
    Hajmo NASI
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2013. u 10:24
    Begić je slovenski reprezentativac.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2013. u 09:04
    Wright i Teletović. To će biti igra BiH. Najjači igrač je tu sigurno Đedović. Taj kuži igu, ne carini loptu, razigrava suigrače a kad je panika sam uzima stvari u svoje ruke. Zanimljivo mi je putovanje Šutala. Znači on ima BiH državljanstvo!?? Mirza Begić ??? Taj sigurno ima 5-6 državljanstava. Zar... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • pikepiletina20.06.2013. u 00:05
    ma šta će Aci Savović kad na četvorci ima Mašića :)
    pikepiletina
  • Obrisan korisnik19.06.2013. u 18:51
    Već vidim koncept, Teletović s lovačkom dozvolom, pa deri. S obzirom da je glancao klupu ima šanse da eksplodira i bosna iznenadi.
    Obrisan korisnik