Nogomet

Turski mediji: Slaven Bilić je novi trener Bešiktaša

Mihaela Bradovski • utorak, 25.06.2013.
Turski mediji: Slaven Bilić je novi trener Bešiktaša
Foto: Kristijan Komarica

Svi najvažniji turski mediji kao udarnu sportsku vijest prenose dogovor između Bešiktaša i Slavena Bilića. Prema pisanju Turaka, kasno sinoć u Zagrebu je zaključen posao i Bilić će dvije sezone voditi veliki istanbulski klub...

Nakon što nije uspio nagovoriti na dolazak Roberta Prosinečkog, Bešiktaš je sudeći prema pisanju svih važnijih turskih medija dogovorio suradnju sa Slavenom Bilićem.

Kako navode, jaka turska delegacija jučer je boravila u Zagrebu gdje se sastala s Bilićem i dogovorila dvogodišnju suradnju. Čak se navodi i kako će Bilić zarađivati dva i pol milijuna eura godišnje, a službeno predstavljanje trebalo bi uslijediti u četvrtak.

Bešiktaš je na svojim službenim stranicama potvrdio postojanje ozbiljnih pregovora s bivšim izbornikom Hrvatske.

Inače prvi izbor Bešiktaša bio je hit trener u Turskoj Robert Prosinečki, no Žuti nije htio pogaziti riječ koju je dao ljudima iz Kayserispora, potpisao je novi ugovor i ostao u puno manjem klubu na "usavršavanju".

Bilić preuzima Bešiktaš kratko nakon što je ostao bez posla poslije razočaravajuće epizode u Rusiji i slabog plasmana s moskovskim Lokomotivom.

Na klupi Bešiktaša će naslijediti Sameta Aybabu te će ujedno biti prvi Hrvat koji je vodio ovaj klub te prvi stranac nakon otkaza Portugalcu Carlosu Carvalhalu u travnju prošle godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis25.06.2013. u 19:13
    "te će ujedno biti prvi Hrvat koji je vodio ovaj klub"u članku su ga već pokopali -- trebalo je pisati: te će ujedno biti prvi Hrvat koji ĆE VODITI ovaj klub ...
    cameosis
  • Obrisan korisnik25.06.2013. u 18:49
    pa braća kovač su igrala i protiv engleske kad smo na maksimiru izgubili 1-4
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.06.2013. u 17:58
    Palo je njemu sve u vodu kad su otišla braća Kovač.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.06.2013. u 15:59
    čestitke slavenu bešiktaš je velik klub,, inače ne treba se zavaravati, jednostavno ni lokomotiv ni bešiktaš ne bi angažirali glupane, neke se stvari vide kod trenera i jasno je da bilić nije bezveze...
    Obrisan korisnik
  • nido25.06.2013. u 15:13
    Sjebat ce ga Žuti sa svojim čjblčgljklčsporom!
    nido