Nogomet

Camachu otkaz u Kini uz gotovo pet milijuna dolara otpremnine

Branimir Korać • srijeda, 26.06.2013.
Camachu otkaz u Kini uz gotovo pet milijuna dolara otpremnine
Foto: EPA

Kineski nogometni savez razočaran vođenjem reprezentacije od strane Josea Camacha, uručio je španjolskom stručnjaku otkaz. Kap koja je prelila čašu bio je težak poraz od Tajlanda prošli tjedan...

Jose Camacho više nije izbornik Kine. Španjolski stručnjak stigao je u Peking s velikim očekivanjima, Kinezi su mu dali vrlo bogati ugovor, međutim na kraju su se ispričavali navijačima što su ga doveli.

U nešto manje od dvije godine na klupi Kine Camacho je ubilježio 11 poraza u 20 utakmica uz samo sedam pobjeda. Najave su bile drugačije, pričalo se o uzletu kineskog nogometa, međutim Camacho ga nije mogao pokrenuti. Posljednju priliku za ostanak na klupi imao je prošli tjedan kada je Kina igrala protiv Tajlanda, međutim upisala je katastrofalan poraz 5:1 od reprezentacije protiv koje se očekivala pobjeda.

Kineski nogometni savez nakon raskida ugovora ispričao se navijačima zbog lošeg vođenja reprezentacije od strane Camacha. Isto tako najavio je i kako će ubuduće puno opreznije pristupati određivanju izbornika i slaganju njegovog ugovora.

Prema informacijama iz Kine, Camacho će dobiti nešto manje od pet milijuna dolara "otpremnine", a isplatit će je glavni sponzor Kineskog nogometnog saveza Dalian Wanda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH26.06.2013. u 23:46
    I ja bih htio dobit' otkaz uz takve pare
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik26.06.2013. u 15:33
    Camacho idolu!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2013. u 15:01
    sad im je najbolje uzet ćiru
    Obrisan korisnik
  • nido26.06.2013. u 12:07
    Jao kako im je lik prodao maglu haha
    nido