Tenis

Andy Murray: "Igrao bih protiv Serene Williams u Las Vegasu, zašto ne?"

Sportnet • četvrtak, 27.06.2013.
Andy Murray: "Igrao bih protiv Serene Williams u Las Vegasu, zašto ne?"
Foto: EPA

Najbolji britanski tenisač Andy Murray u svom blogu kojeg tijekom Wimbledona piše za BBC osvrnuo se na jučerašnji nevjerojatni niz predaja, a zatim i odgovorio na zanimljiv izazov kojeg mu je putem društvenih mreža uputio netko od navijača.

Ni Wimbledon ni bilo koji drugi Grand Slam turnir zasigurno ne pamte dan kakav je bio onaj jučerašnji, a niz predaja mečeva natjerao je mnoge da se posvete analizi leži li krivnja i na travi All England Cluba. Nizu odustajanja, među kojima je i ono Marina Čilića, nekoliko je riječi posvetio i Andy Murray u blogu kojeg piše za BBC.

"Nisu mi poznati baš svi detalji ozljeda, ali znam da se igrači danas puno brže kreću i da se teško zaustaviti na travi. Zbog intenziteta kojim tenisači danas igraju čini mi se da proklizavaju više nego prije", napisao je Murray.

"Na travi se tako ne može igrati, morate paziti na položaj nogu i na to se valja naviknuti tijekom prelaska sa zemljanih terena na travu. Na zemlji si možete dopustiti da desnom nogom otkližete kako biste stigli lopticu, no na travi morate raditi male korake kako biste usporili i spriječili pad", pojasnio je Britanac, a zatim se osvrnuo na izazov koji mu je putem Twittera uputio jedan navijač.

"Netko me izazvao da odigram meč protiv Serene Williams i ja bih bio spreman na to, zašto ne?", spremno je odgovorio.

"Nikad nisam niti trenirao s njom, ali očito je nevjerojatna tenisačica i mislim da bi ljudima bilo zanimljivo vidjeti nastup tenisača protiv tenisačice kako bi usporedili stilove igre. Već su nešto slično u prošlosti učinili Jimmy Connors i Martina Navratilova. Predlažem da Las Vegas bude domaćin meča", kazao je Murray, a hoće li sluha za cijelu ideju imati i sponzori, ostaje za vidjeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.06.2013. u 22:38
    Serena u dva seta na biciklu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.06.2013. u 17:41
    Ajmo Serena! :-D
    Obrisan korisnik
  • Adler Mannheim27.06.2013. u 16:38
    Serena u dva seta :)
    Adler Mannheim