Tenis

Serena Williams: "Sumnjam da bih protiv Murraya osvojila poen, ali bilo bi zabavno"

Sportnet • petak, 28.06.2013.
Serena Williams: "Sumnjam da bih protiv Murraya osvojila poen, ali bilo bi zabavno"
Foto: EPA

Nakon što je drugi tenisač svijeta Andy Murray u svom blogu kojeg tijekom Wimbledona piše za BBC odgovorio na izazov navijača tvrdnjom kako ne bi imao ništa protiv meča sa Serenom Williams, prva tenisačica svijeta potvrdila je kako je riječ o zabavnoj ideji, premda samoj sebi ne daje mnogo izgleda.

Britanski broj jedan Andy Murray u četvrtak je u svom blogu na BBC-ju napisao kako zaista ne bi imao ništa protiv ekshibicijskog meča s prvom tenisačicom svijeta Serenom Williams, te je kao lokaciju takvog spektakla predložio Las Vegas.

"Netko me izazvao da odigram meč protiv Serene Williams i ja bih bio spreman na to, zašto ne? Nikad nisam niti trenirao s njom, ali očito je nevjerojatna tenisačica i mislim da bi ljudima bilo zanimljivo vidjeti nastup tenisača protiv tenisačice kako bi usporedili stilove igre", napisao je Murray, a sada je dobio i odgovor američke tenisačice, koja se s tim pitanjem suočila odmah na početku konferencije za medije po završetku meča s Caroline Garcijom.

"Stvarno? Želi igrati protiv mene? Je li siguran", iznenađeno je uz puno smijeha pitala Serena Williams. "Bilo bi zabavno. Sumnjam da bih osvojila poen, ali svakako bi bilo zabavno."

Hoće li do meča doista i doći teško je u ovom trenutku prognozirati jer zasad je samo riječ o ideji, no bude li sluha u trolistu sponzori - ATP - WTA, svijet tenisa mogao bi svjedočiti zabavnoj ekshibiciji.

"On je vjerojatno jedan od trojice tenisača protiv kojih definitivno ne bih voljela igrati, ali možda možemo organizirati nekakav sraz. Bilo bi to dobro, ali samo ako meni bude dozvoljeno korištenje cijelog terena, uključujući i dijela za parove, a on ne smije servirati", dodala je Amerikanka u šali.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis29.06.2013. u 09:25
    to je najmanji problem -- privežeš liku dvije umjetne sise i ćao đaci, neka igraju. isfurat će ga. :D
    cameosis
  • Pijanec28.06.2013. u 23:20
    Nema sanse da bi Serena mogla parirati u muskom tenisu. Dovoljno je pogledati najbolji zenski mec, znaci kad igraju 1. i 2. igracica.Onda prebaciti na drugi kanal, i gledati meci između 95. i 101. igraca svijeta, vec tu se vidi razlika nebo i zemlja, a da ne govorimo o nekom vrhu. Nije razlika samo... [više na forumu]
    Pijanec
  • cameosis28.06.2013. u 22:37
    crna pantera. :D
    cameosis
  • cameosis28.06.2013. u 22:36
    to bi trebalo vidjeti -- lako se razvijaju mitovi bez podloge ili dokaza.
    cameosis
  • johnny00828.06.2013. u 17:46
    a cuj, ne izgleda serenica uopce lose, dalo bi se tu nekaj rijesit
    johnny008