Nogomet

Porto doveo meksičkog reprezentativca: "Dolaskom u Europu ispunio sam san"

Branimir Korać • nedjelja, 30.06.2013.
Porto doveo meksičkog reprezentativca: "Dolaskom u Europu ispunio sam san"
Foto: Kristijan Komarica

Novi igrač Porta je meksički reprezentativac Hector Herrera. Herrera je kompletirao transfer iz meksičkog prvoligaša Pachuce i potpisao je ugovor na četiri sezone...

Porto će u sljedeću sezonu ući jači za meksičkog reprezentativca Hectora Herreru, jednog od najboljih igrača meksičkog prvenstva i u posljednjih godinu dana standardnog reprezentativca.

Herrera je potpisao četverogodišnji ugovor, a Porto je za 80 posto prava na igrača platio oko osam milijuna eura. Izlazna klauzula iznosi 40 milijuna eura.

"Ispunio sam sam dolaskom u Europu i to u jedan od najvećih klubova. Uvijek sam imao taj cilj i Porto mi je to omogućio. Jedva čekam početak priprema kako bih dokazao da ću se Portu isplatiti", rekao je Herrera za Portovu stranicu.

Herrera je inače drugo pojačanje Porta uoči nove sezone, a prvi igrač koji je stigao na Dragao bio je Diego Reyes čiji je dolazak dogovoren još ranije.

Herrera u Porto dolazi iz Pachuce gdje je u protekle dvije sezone bio jedan od glavnih igrača te ujedno i jedan od vodećih veznjaka meksičke lige. U dresu reprezentacije od debija protiv Gvajane prošle godine upisao je osam nastupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.06.2013. u 21:44
    Kada Portovi skauti nekog dovedu taj sigurno vrijedi i na njemu već vide zaradu
    Obrisan korisnik