Nogomet

Lucescu poručio Mhitarjanu: "Malo je klubova iznad Šahtara, Tottenham i Liverpool to nisu"

Sportnet • utorak, 02.07.2013.
Lucescu poručio Mhitarjanu: "Malo je klubova iznad Šahtara, Tottenham i Liverpool to nisu"

Trener ukrajinskog Šahtara Mircea Lucescu poručio je napadaču Henrihu Mhitarjanu da bi učinio pogrešku kada bi napustio Doneck i potpisao za Liverpool ili Tottenham.

Proteklih se tjedana ime armenskog napadača Henriha Mhitarjana veže uz englesku Premier ligu, točnije uz interes Liverpoola i Tottenhama da potentnog 24-godišnjaka privuku na Anfield, odnosno White Hart Lane.

Za takav rasplet sigurno ne navija trener Šahtara Mircea Lucescu, želi zadržati Mhitarjana i vjeruje kako bi Armenac počinio pogrešku kada bi napustio ukrajinski klub i zamijenio ga bilo kojim od spomenutih.

"Njegova je odluka i njegova želja otići, ali još uvijek ima vremena da se predomisli jer sam uvjeren da čini pogrešku. Razumio bih da ima potrebu i priliku otići u neki klub koji je iznad Šahtara, poput Barcelone ili Real Madrida, ali nema puno takvih klubova i među njima nisu Liverpool i Tottenham", smatra Lucescu.

"Jak smo klub sa strastvenom podrškom 50 tisuća navijača svakoga tjedna i svake godine borimo se za naslov prvaka, za kup i igramo u Ligi prvaka. Ovaj je klub dobar za njega i čini pogrešku ako misli da ima puno klubova koji su iznad Šahtara", dodao je Rumunj.

Foto: Wikipedia, Cyril Kryzhanovsky

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg04.07.2013. u 11:27
    Jedino englezi su dovoljno ludi platiti takvu cjenu.. Nadam se da ga BVB nece kupiti. Imam dojam da se on tamo ne bi dokazao jer jedno je igrati u dominantnom klubu gdje cesto i sa 50% snage dobijes, a drugo je Bundesliga gdje svaki tjedan imas pravi okrsaj. Kod BVB moras trcati 90 minuta, svaku... [više na forumu]
    interreg
  • Obrisan korisnik03.07.2013. u 14:29
    Lucescu govori o trenutnoj konkurentnosti tih klubova, a Liverpool i Tottenham ne mogu konkurirati ni za domaće naslove, a o Europi da i ne govorimo. Prema tome, savijet mu je dobar, ako igrač već želi otići, onda neka ide negdje gdje će osvajati trofeje, a ne u klubove koji su miljama daleko od... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.07.2013. u 02:29
    tottenham nije ali liverpool svakako jest bolji i veci i moze puno vise dat igranje u engleskoj nego nabijanje po ukrajini!
    Obrisan korisnik
  • etti03.07.2013. u 00:56
    @Galion....Di si umiješao Juventus u toj priči? I stavio ga uz Chelsea? To je uvreda za Juve. Po kojim je to trofejima Forest iznad Juvea? Možda nisi upoznat s tim, ali i Juventus ima dvije Lige Prvaka, pa su eto po tom apsurdnom kriteriju jednaki, ali gdje nađe da je Forest bolji? Jel to Forest... [više na forumu]
    etti
  • Obrisan korisnik03.07.2013. u 00:43
    hehehe najtrofejniji?! ima nekih koji su očito prespavali 10g.....
    Obrisan korisnik