Nogomet

Dnipro remizirao protiv Sigme, Nikola Kalinić među strijelcima

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.07.2013.
Dnipro remizirao protiv Sigme, Nikola Kalinić među strijelcima
Foto: Vedran Tolić

Nogometaši Dnipra upisali su remi na pripremama u Austriji u dvoboju protiv češke Sigme Olomouc. U susretu koji je završio bez pobjednika 2:2 među strijelcima je bio i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić...

Dnipro i Sigma odradili su prijateljski dvoboj u sklopu priprema za novu sezonu, a susret je završen bez pobjednika 2:2.

Utakmica je odigrana u pripremnoj bazi Dnipra gdje su Ukrajinci odlično otvorili utakmicu, ali u završnici prvog poluvremena izgubili koncentraciju i ostali bez pobjede.

Već u desetoj minuti Dnipro je poveo zahvaljujući hrvatskom reprezentativcu Nikoli Kaliniću koji je dobro reagirao nakon dodavanja Konopljanke. U 25. minuti već je bilo 2:0, a strijelac je bio Zozulja i činilo se da će Ukrajinci do lagane pobjede.

Ipak, vrlo brzo Sigma uzvraća i to prvo u 26. minuti preko Ordoša da bi u 39. minuti Schulmeister poravnao na 2:2 i vratio stvari na početak.

U drugom dijelu pogodaka nije bilo i završeno je s rezultatom s poluvremena 2:2.

Nikola Kalinić i Ivan Strinić odradili su po 60 minuta nakon čega su ih zamijenili Čeberjačko i Šahov.

Prijateljska utakmica:
Dnipro - Sigma Olomouc 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.07.2013. u 09:03
    Jel' mi moze neko od redakcije Sportneta objasnit' zasto kad se otvori stranica posvecena nogometu na Sportnetu u gornjem desnom kutu pod "Izdvojeno"uporno mjesecima i godinama stoje clanci o Nikoli Kalinicu? Cime je on zasluzio da ga se na ovaj nacin istice? Zasto ne stoje na slican nacin... [više na forumu]
    Obrisan korisnik