Nogomet

Iz Šahtara poručuju: "Mhitarjana ne puštamo ispod 30 milijuna eura"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.07.2013.
Iz Šahtara poručuju: "Mhitarjana ne puštamo ispod 30 milijuna eura"

Saga oko odlaska Henriha Mhitarjana iz Šahtara se nastavlja. Armenski reprezentativac želi napustiti klub, međutim iz Šahtara poručuju kako se njegova cijena zna te da još uvijek nije stigla zadovoljavajuća ponuda...

Odlični nastupi prošle sezone značajno su podignuli cijenu Henrihu Mhitarjanu koji se nalazi na meti nekolicine klubova iz liga petice. Iako se vrlo često spominje interes tih klubova, kao i želja Armenca za odlaskom iz kluba, iz Šahtara poručuju da nisu dobili zadovoljavajuću ponudu.

Jedina konkretna ponuda stigla je od dortmundske Borussije, međutim Ukrajinci tvrde da ta ponuda nije zadovoljila njihove apetite i da se zna Mhitarjanova cijena.

"Nema ništa novo po pitanju Mhitarjana. Jedina ponuda koju smo dobili je ona od dortmundske Borussije koja je ponudila 23 milijuna eura, ali zna se da je naša granica na 30 milijuna eura", poručio je predsjednik uprave Šahtara Sergej Palkin za Football.ua.

Visoki Šahtarov dužnosnik ujedno je i demantirao kako Mhitarjan ima u izlaznoj klauzuli visinu odštete koju potencijalni kupac mora platiti.

"Njegov ugovor je jednostavan i nema nikakve izlazne klauzule. 30 milijuna je odšteta koja se mora platiti za otkup njegovog ugovora."

U posljednje vrijeme kao novi klub na poziciji favorita za dovođenje Mhitarjana, pojavio se Liverpool, međutim pitanje je jesu li Redsi spremni izdvojiti toliku svotu za 24-godišnjeg Armenca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.07.2013. u 10:57
    Sumnjam da ce Borussia toliko dati za njega, prepametni su oni, mogu dovesti dva vrhunska igraca za 30 milijuna
    Obrisan korisnik
  • jose rene higuita04.07.2013. u 17:23
    svaka cast ako ga utope za 30 miliona,samo neznam koja ce budala na to pristat... max 15,ima puno boljih od njega za puno manju cijenu
    jose rene higuita
  • Obrisan korisnik04.07.2013. u 13:34
    odlican igrac,ali ovo sa oni traze je puno previse...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.07.2013. u 13:02
    Henrikh u biti nije napadač, nego ofenzivni vezni koji se po potrebi povlači u sredinu veznog reda, ili pak sudjeluje u završnici.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.07.2013. u 11:05
    dobar igrač, paklen u 16-tercu, ali previše je to love. ovo što nudi BvB je sasvim realna cijena i 'plafon' za tog napadača!
    Obrisan korisnik