Nogomet

Matej Delač i službeno posuđen novosadskoj Vojvodini

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.07.2013.
Matej Delač i službeno posuđen novosadskoj Vojvodini
Foto: Duje Bonačić

Matej Delač će i sljedeću sezonu provesti na posudbi, a destinacija je pomalo neočekivana. Mateja Kežman, bivši igrač Chelseaja, doveo ga je na posudbu u Vojvodinu gdje sada obavlja funkciju člana Upravnog odbora kluba i jednog od savjetnika predsjednika Butorovića...

Nakon odlaska iz Intera u Chelsea, Matej Delač provodi vrijeme po posudbama, a sljedeću sezonu će tako biti na posudbi u novosadskoj Vojvodini.

Delač je u Vojvodinu stigao na posudbu uz posredovanje Mateje Kežmana, bivšeg igrača Chelseaja, a danas jednog od članova Upravnog odbora Vojvodine. Kežman je iskoristio svoje veze u londonskom klubu i tako doveo mladog hrvatskog reprezentativca.

Priča o dolasku Delača pojavila se prije nekoliko dana, a konkretizacija posla je uslijedila u ponedjeljak kada je Delač obavio liječnički pregled i nakon toga postao igračem Vojvodine do kraja sezone.

Ranije je već posuđivan Vitesseu, Češkim Budejovicama i Vitoriji iz Guimaraesa, međutim nigdje nije dobio pravu priliku osim u Interu gdje se proveo u završnici prošle sezone također na posudbi.

S Vojvodinom će igrati Europsku ligu te kako najavljuju iz kluba pokušati što bolje i duže konkurirati Partizanu i Crvenoj zvezdi u borbi za naslov prvaka Srbije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.07.2013. u 13:41
    gdje sve ovaj dečko neće završiti-nije mu trbala ova avantura s Čelzijem.Da je ostao ovdje braniti možda bi bio već neko vratarsko ime i imao velikog prvoligaškog iskustva.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.07.2013. u 10:55
    trebao je otici u neki klub tipa Newcastle, koji svake godine igra Premiership, gdje je mogao pristojno zaraditi i igrati za momcad Newcastlea U-21
    Obrisan korisnik
  • litleben09.07.2013. u 08:00
    Taj se baš nije usrećio odlaskom u Chelsea.
    litleben
  • beaver09.07.2013. u 01:27
    s konja na magarca
    beaver
  • Obrisan korisnik09.07.2013. u 00:53
    Hrvatska Vojvodina haha
    Obrisan korisnik