Nogomet

Ozljeda Nike Kranjčara zaustavila posudbu u moskovski Lokomotiv

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 15.07.2013.
Ozljeda Nike Kranjčara zaustavila posudbu u moskovski Lokomotiv
Foto: Kristijan Komarica

Niko Kranjčar pauzirat će barem mjesec dana nakon što je na pripremama svog kijevskog Dynama zaradio ozljedu mišića. Time je na čekanje stavljena i mogućnost prijelaza u Rusiju, gdje je za njega zanimanje pokazivao Lokomotiv...

Niko Kranjčar doživio je rupturu mišića na pripremama svog kijevskog Dynama i očekuje ga barem mjesec dana pauze. Ozljeda u ključnom dijelu priprema za novu sezonu Kranjčaru će donijeti nove probleme u želji da se nametne treneru i vrati u prvih 11 kako Dynama, tako i hrvatske reprezentacije.

Zadnjih dana u javnost je izašlo i zanimanje moskovskog Lokomotiva za Kranjčarove usluge, no ozljeda će zacijelo prolongirati mogući prijelaz iz Ukrajine u Rusiju. Lokomotiv je Kranjčara želio posuditi za sljedeću sezonu, s pravom prvokupa u ljeto 2014.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.07.2013. u 17:50
    Proigrao?? Možda je bio dobro prihvaćen, al nemreš mi napsat da je proigrao.Kakav je došo u Hajduk takav se i prodo kao prosječni igrač.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2013. u 17:26
    budimo realni, isto kao i Ante Rukavina. Da ne navodim jos primjera.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2013. u 16:50
    Za igrača kojem se ne da igrati nogomet napravio je i više nego solidnu karijeru. Nikad u glavi nije bio spreman na velike žrtve koje bi ga učinile fizički osrednjim igračem jer gledat njega dok pokušava raditi presing na igrača s loptom je mučno. Znanje je neupitno, ali da se mene pita ne... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2013. u 15:17
    Pa to stoji da je bio prihvacen u Hajduku kao nigdje, ali pretezno zato jer je uzet kao odbacen iz Dinama. Bas da je u Hajduku pruzio neke vrhunske i nezaboravne partije, nije. Bio je solidan i nista vise.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2013. u 15:11
    i onda bi dezurni mamicevi pljuvaci imali razlog vise za nastavak svog djelovanja.. Nikad necete moci prihvatiti da je niko u hajduku proigrao i bio prihvacen kao nigdje!
    Obrisan korisnik