Nogomet

Video: Biliću i drugi uzastopni poraz na pripremama, Bešiktaš poražen od QPR-a

Damir Žbulj • četvrtak, 18.07.2013.
Video: Biliću i drugi uzastopni poraz na pripremama, Bešiktaš poražen od  QPR-a
Foto: EPA

Nakon sjajnih vijesti za turske predstavnike u europskom nogometu i povratak u ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka i Europske lige u petak u Nyonu, što se odnosi i na Bešiktaš Slavena Bilića, na nogometnom travnjaku igrači Bešiktaša upisali su na pripremama novi poraz. Poslije 1:0 protiv St. Paulija, identičnim rezultatom bolji od njih bio je i novi engleski drugoligaš, Queens Park Rangers.

Bivši hrvatski izbornik i donedavni trener moskovskog Lokomotiva, Slaven Bilić, nalazi se na pripremama s novim klubom, turskim Bešiktašom. I dok je odluka Sportskog arbitražnog suda iz Lausanne o povratku u ždrijeb europskih natjecanja razveselio njihove navijače, novi poraz na pripremama sigurno im je na malo i pokvario raspoloženje.

Bilić je u svom debiju izgubio s Bešiktašom minimalno 1:0 od St. Paulija, dok ih je sada identičnim rezultatom nadvisio QPR.

Jedini pogodak na susretu djelo je Andyja Johnsona, koji je precizan glavom bio u 65. minuti dvoboja. Bilićeva ekipa tako već u 180 minuta pripremnog nogometa nije postigla niti jedan gol.

Zanimljivo kako Rangerse nije s klupe vodio njihov menadžer Harry Redknapp, koji se oporavlja od operacije koljena, nego Steve McClaren, član stručnog stožera QPR-a, bivši engleski izbornik, koji se jako dobro sjeća Slavena Bilića i njegove Hrvatske.

Bešiktaš: Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Fernandes, Hološko, Oguzhan, Olcay, Almeida
Trener: Slaven Bilić

QPR: Murphy, Simpson (Harriman 79), Onuoha (Ehmer 79), Hill, Suk-Young, Wright-Phillips (Sutherland 65), Derry (Jenas 65), Granero (Faurlin 65), Hoilett, Zamora (Shariff 65), Johnson (Park 65).
Trener: Steve McClaren

Pripremna utakmica:
Bešiktaš - Queens Park Rangers 0:1 (0:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.07.2013. u 02:50
    bmw M3 hahahah.. vidjeli smo talent protiv Škotske.. pa da ih vodi kumica s placa.. ti debilčeki bi trebali biti u stanju barem pokazati želju svojim trčanjem i borbernošću.. reprezentacija je postala okupljalište uhljeba
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2013. u 01:17
    Sad se vidi koliko naša repka igra na talent, a koliko na znanje trenera koji ih vode. Bilić vidimo kakav je trener.Neću reć ni loš ni dobar.No koliko može bit loš Štimac to svi znamo jer čovjek nema pojma ništa o trenerskom poslu. Mi s takvim trenerom smo još u igri za SP.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.07.2013. u 23:22
    Ma čuva se za prvenstvo!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.07.2013. u 23:12
    odkad ne vodi repku,slavenu karijera ide nizbrdo..što govore i njegovi rezultati
    Obrisan korisnik
  • Sensation18.07.2013. u 22:57
    kao da sam na nekom drugom portalu... vratio dio duga.. gluposti. ovo je prijateljska tekma bila, i jednom i drugom rezultat nije bio u prvom planu.
    Sensation