Nogomet

Kramarić: "Nisu Luksemburžani pali s Marsa"

Ivana Strahija • srijeda, 24.07.2013.
Kramarić: "Nisu Luksemburžani pali s Marsa"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamovi branič i napadač naglasili su kako je samo pobjeda važna i da ne treba preoštro suditi prezentaciju Modrih na travnjaku u utorak.

"Pa imamo sve pobjede, zar ne?", kazao je Ivo Pinto nakon susreta, prenose službene stranice Dinama. "Igramo sigurno u obrani, dobro u veznom redu te brzo u napadu, imamo dobre prodore po bokovima i na pravom smo putu za dobar rezultat", dodao je.

O susretu je još rekao: "Imali smo 5:0 iz prve utakmice i bilo je jasno da će igrati isto kao u prvoj utakmici. Igrali smo dobro, dominirali i imali nekoliko dobrih prilika tako da smo na pravom putu."

Napadač Andrej Kramarić, strijelac jedinog gola Dinama u uzvratu, sažeo je svoje impresije: "Naravno da bismo svi voljeli da smo opet dobili 5:0, ali ljudi nisu pali s Marsa, dobro su se branili i otišli kući s minimalnim porazom."

Ipak, naravno da bi volio da je bilo više pogodaka: "Žao mi je zbog navijača koji su došli u velikom broju, a nisu vidjeli puno golova kao što su se nadali, ali zadovoljni smo pobjedom koja nam je dignula koeficijent za budućnost, a prošli smo dalje. Nova pobjeda i već se okrećemo sljedećoj utakmici na Kantridi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 11:58
    a spominjale su se rekordne pobjede,isto kao i repka protiv škotske. moram shvatit da nismo tak dobri kak mislimo i da uvijek trebamo imat pravi pristup da bi pobijedili. al onda ne bismo bili balkanci..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 09:44
    Unatoč tome što uopće nije ima toliko prilika moram reći da su svi Dinamovi napadači u zadnjih par godina takvi, triba im 10 prilika da dadu jedan gol. Takav je bio i Mandžukić, sad se poboljšao i dade 2 gola iz 10 prilika.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 03:33
    ima pravo..nisu pali s marsa....jos gore, dosli su iz luksicha>>c c c c
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 02:20
    mene samo zanima di si ti uspio izbrojati njegovih 5 prilika ?? na cijeloj utakmici ih nije bilo toliko
    Obrisan korisnik