Nogomet

Tudor: "Maloča nije kažnjen zbog posvećivanja gola Vukoviću"

Branimir Korać • srijeda, 24.07.2013.
Tudor: "Maloča nije kažnjen zbog posvećivanja gola Vukoviću"
Foto: Duje Bonačić

Nogometaši Hajduka doputovali su u Skoplje gdje ih očekuje utakmica drugog pretkola Europske lige protiv Turnova. Po dolasku u tamošnju zračnu luku, trener Igor Tudor demantirao je da je Mario Maloča kažnjen zbog posvete pogotka Ivanu Vukoviću...

Ivan Vuković i Igor Tudor nisu bili u idealnim odnosima, to je sada već potpuno jasno, a priznao je to i crnogorski napadač nakon što je dogovorio odlazak iz Hajduka u korejski Seongnam.

Vuković je istaknuo da je razočaran Tudorom kao čovjekom, detaljniji razlozi nisu navedeni, no vjerojatno se to veže uz smanjenu minutažu Crnogorcu koji je kod Tudora pao u drugi plan.

Kako se pojavila i vijest da je kažnjen kapetan Mario Maloča, pojedini mediji su to povezali s posvetom pogotka protiv Turnova upravo Ivanu Vukoviću.

"To je gruba laž i neistina. Bio bih kreten kada bih kaznio igrača zato što je suigraču posvetio gol. Takve insinuacije su nekorektne i molim sve da se ne ponavljaju", demantirao je takvo što Tudor u zračnoj luci, a prenosi klupska stranica.

Tudor nije htio ići u detalje kazne Maloči, sve će ostati unutar četiri zida, a istaknuo je kako je ta priča iza njih i svi su koncentrirani na daljnje izazove.

Inače Splićane je u Skoplju dočekao bivši igrač Hajduka Dragi Setinov koji će im biti na raspolaganju tijekom cijelog boravka u Makedoniji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • JeremijaX24.07.2013. u 21:02
    A naši dragi mediji su zbog ovakvih banalnosti proglasili šokantno i alarmantno stanje na Poljudu. E doći će i vama kraj jednom!!
    JeremijaX
  • cameosis24.07.2013. u 20:43
    i tata bi, sine.
    cameosis
  • Rege24.07.2013. u 20:26
    Zato je i dobio samo 500 €
    Rege
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 18:48
    gledao je u sise mirte šurjak i nije znao što govori
    Obrisan korisnik