Nogomet

Tudor: "Dila Gori je favorit protiv nas, vrlo je neugodan protivnik"

Branimir Korać • subota, 27.07.2013.
Tudor: "Dila Gori je favorit protiv nas, vrlo je neugodan protivnik"
Foto: Duje Bonačić

Nogometaši Hajduka u trećem pretkolu Europske lige igrat će protiv predstavnika iz Gruzije koji je eliminirao danski Aalborg. Igor Tudor s oprezom prilazi novom protivniku i ulogu favorita prebacuje na Gruzijce...

Dila Gori je sljedeći protivnik Hajduka u trećem pretkolu Europske olige. Gruzijci spadaju u skupinu onih neugodnih protivnika, neatraktivnih, ali vrlo opasnih.

Uostalom, koliko su opasni pokazali su protiv danskog Aalborga koji je u dvomeč drugog pretkola ušao kao favorit, a na kraju nije bio niti blizu prolaza.

"Gruzijci su vrlo neugodni, izbacili su Aalborg i od njega preuzeli status nositelja i to moramo respektirati. Nije slučajna njihova pobjeda 3:0 u Gruziji i 0:0 u Danskoj. Oni su ti koji sada imaju status nositelja i po meni su apsolutni favoriti u našem ogledu", rekao je Igor Tudor, a prenose Sportske novosti.

Iako status favorita prebacuje na Gruzijce, Tudor tvrdi da se Hajduk ne odriče ambicija prolaza u sljedeću rundu natjecanja.

"Mi smo onaj najvažniji dio posla obavili, izbacili smo Turnovo što se od nas i očekivalo. Sada lakše dišemo i u svaki susret ulazimo bez velikog opterećenja", dodao je trener Splićana.

Hajduk i Dila Gori odigrat će prvu utakmicu trećeg pretkola u Splitu 1. kolovoza od 21 sat, a susret će suditi Izraelci Eitan Shemeulevitch, Nissan Davidy, Sharon Eyal i Guy Berger kao četvrti sudac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH27.07.2013. u 18:33
    Kakvo je to vrijeme došlo da su Gruzijci favoriti, to je prije nekoliko godina bilo nezamislivo.
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik27.07.2013. u 17:28
    niti je hajduk favorit protiv bilo koga,niti je dila gori..koce znat kako ce odigrat i ova hajdukova mladost a i ta dila koja zna aalborgu uvalit 3 gola...najbolje ne prognozirat nista,tu jedino torcida more napravit prevagu u splitu da hajduk bolje odigra..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.07.2013. u 16:30
    Zna i Tudor da su ove price o favoritu samo novinarske gluposti i totalno nebitne.Ja nevjerujem da on to stvarno misli. Vazno je na terenu a favoritima nek se bave kladionice.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.07.2013. u 15:17
    bit ce gusto
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.07.2013. u 15:13
    ok, želi smanjiti pritisak na mlade igrače i ujedno ima neki alibi u slučaju lošeg rezultata. ali ne znam bi li si hajduk trebao dopustiti da se stavlja u ulogu autsajdera protiv neke ekipe iz gruzije. što više, ne najbolje ekipe iz gruzije. jasno je da hajduk visi na rubu i da je u nikad goroj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik