Nogomet

Vručina zabio, ali Kaposvar nakon gola upisao katastrofalan poraz

Branimir Korać • nedjelja, 28.07.2013.
Vručina zabio, ali Kaposvar nakon gola upisao katastrofalan poraz
Foto: Martina Japundžić

Prvo kolo mađarskog prvenstva za Kaposvar je donijelo teško gostovanje kod Debrecena i u konačnici vrlo visok poraz 7:1. Gosti su poveli zahvaljujući Bojanu Vručini, ali nakon toga su upisali pravu katastrofu...

Obećavajući početak, kratka euforija, a zatim šok i na kraju katastrofa. Kroz različita raspoloženja prolazili su navijači Kaposvara na gostovanju kod jakog Debrecena.

U prvom kolu mađarskog prvenstva Kaposvar je poveo već u osmoj minuti kada je Bojan Vručina pogotkom dovršio kontranapad.

Međutim, već tri minute kasnije loše vijesti za goste. Izravni crveni karton zbog skrivljenog kaznenog udarca zaradio je Oliver Kovacs, Ibrahima Sidibe je realizirao kazneni udarac i poravnao na 1:1. Do kraja prvog dijela Mihaly Korkut preokrenuo je rezultat i Debrecen je s prednosti otišao na odmor.

U drugom poluvremenu uslijedio je potop gostiju. Domaćin je postigao čak pet pogodaka i s ukupnih 7:1 stigao do prva tri boda. Strijelci su bili Tamas Kulcsar dvaput te po jednom Janos Ferenczi, Zoltan Horvath i Laszlo Zsidai.

U sastavu Kaposvara Bojan Vručina je odradio svih 90 minuta, a Stjepan Babić je zamijenjen u 56. minuti.

Mađarsko prvenstvo, prvo kolo:
Debrecen - Kaposvar 7:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Assassin5531.07.2013. u 22:05
    Vrati se kući sine!
    Assassin55