Nogomet

Prosinečki i Kayserispor bez pobjede u turskom dvoboju

Ivor Krapac • ponedjeljak, 29.07.2013.
Prosinečki i Kayserispor bez pobjede u turskom dvoboju
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kayserispor Roberta Prosinečkog u ponedjeljak je bio na terenu u novoj utakmici na pripremama u Austriji, a turski ogled s Rizesporom nije okončan kako su Prosinečki i njegovi igrači očekivali. Kayserispor je protiv novog prvoligaša odigrao bez pobjednika, s izjednačujućim pogotkom tri minute do kraja...

Nastavljajući pripreme u Austriji, Robert Prosinečki i njegov Kayserispor su se u ponedjeljak u Wörglu sreli s Çaykur Rizesporom, koji će im u dolazećoj sezoni biti suparnik u turskom prvenstvu. Rizespor je prošle sezone igrao u drugoj ligi, a u pripremnom ogledu s Kayserisporom mogao je biti zadovoljan rezultatom, s 1:1 na kraju susreta.

No, novi turski prvoligaši mogli su biti i još zadovoljniji. Rizespor je u 78. minuti poveo pogotkom Tevfika Kösea i nije puno nedostajalo da proslavi pobjedu. Ipak, momčad Roberta Prosinečkog uspjela je poravnati u završnici susreta, zaslugom Engina Bakdemira u 87. minuti.

Pripremna utakmica, Wörgl:
Kayserispor - Çaykur Rizespor 1:1 (0:0)

Kayserispor: Ertugrul, Cüneyt, Hizanišvili, Simić, Abdullah, Srdan, Mert Nobre, Taner Yalçin, Cleyton, Pablo Mouche, Bilal Yener.

C. Rizespor: Pawelek, Viera, Sezer, Koray, Eren, Ludovic, Kivanç, Sercan, Cernat, Kalu, Tevfik.

Osim turskoga, u ponedjeljak je odigran i jedan talijanski dvoboj, obostrano vrlo efikasan. Perugia i Juve Stabia su Cascii odigrali 3:3, s po jednim poluvremenom na svakoj strani.

Drugoligaš Juve Stabia je u prvom dijelu došao do 2:0 golovima Adriana Mezaville (14') i Andreje Doninellija (34'), a Perugia, sada član trećeligaškog društva, uspjela se vratiti u nastavku susreta. Strijelci su bili Umberto Eusepi (60') i Fabinho (74').

Preostala dva gola pala su u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice. U drugoj minuti nadoknade Juve Stabia je ponovno došla u vodstvo, zabio je Ali Sowe, a za konačnih 3:3 se dvije minute potom pobrinuo Giordano Napolano.

Pripremna utakmica, Cascia:
Perugia - Juve Stabia 3:3 (0:2)

Perugia: Koprivec, Conti, Zanchi, Mungo, Comotto, Scognamiglio, Sprocati, Bationo, Eusepi, Nicco, Aveni.

Juve Stabia: Branescu, Martinelli, Zampano, Figliomeni, Murolo, Ciancio, Davi, Doninelli, Mezavilla, Cellini, Di Carmine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani29.07.2013. u 23:47
    A koliko je ostao Pro Vercelli?
    Bogomdani