Nogomet

Pinto: "Imamo napadački odličnu momčad, svakome možemo zabiti"

Branimir Korać • srijeda, 31.07.2013.
Pinto: "Imamo napadački odličnu momčad, svakome možemo zabiti"
Foto: Davor Sajko

Dinamo je apsolutno nadigrao momčad Šerifa i zaslužio je i naglašeniju pobjedu od konačnih 1:0. Igrači su nakon utakmice bili zadovoljni svojom prezentacijom, ali upozoravaju da ih očekuje puno teži posao u Tiraspolu...

Potpunom dominacijom od prve do posljednje minute Dinamo je stigao do zaslužene pobjede protiv Šerifa. Konstantan pritisak prema golu Šerifa ostavio je Dinamove braniče bez nekog velikog posla pa se tako Ivo Pinto više nalazio u napadačkoj nego obrambenoj fazi.

Oliver Zelenika: "Jasno se vidjelo da smo bolja momčad i sretni smo. Svejedno je kada smo zabili jer jednako vrijedi i gol u 10. i 90. minuti. Ovo mi je bila utakmica karijere, ali nije bilo treme. Obranio sam što sam trebao i odradio svoj posao. Trener će odlučiti tko će braniti u budućnosti, ja sam spreman."

"Odlično smo odigrali protiv jako zatvorenog protivnika. 1:0 je odličan rezultat uoči uzvrata jer nam jedan gol tamo donosi veliku prednost, ali zaslužili smo i uvjerljiviju pobjedu. Imamo napadački odličnu momčad, možemo svakome zabiti, pa tako i Šerifu u Moldaviji", komentirao je Pinto za Dinamovu stranicu.

Dinamov junak je još jednom u ovoj fazi sezone bio Ante Rukavina koji se specijalizirao za važne pogotke u pretkolima.

"Bili smo bolji cijelu utakmicu i bilo je samo pitanje kada ćemo zabiti. Ispalo je da sam baš ja zabio taj gol, ali za to je zaslužna cijela momčad. Šerif je bolji nego prošle godine, ali mi smo svejedno jači. Nije još gotovo, moramo u Moldaviji odigrati pametno i probati doći do pobjede", istaknuo je Rukavina.

Zadovoljan je bio i Josip Šimunić koji se u nekoliko navrata istaknuo pred vratima Šerifa.

"Stvarno smo bili dobri i potpuno smo zaslužili pobjedu. Neće nam biti lako u gostima jer Šerif ima nekoliko jako dobrih igrača, pobjeda od prošle godine u gostima danas ništa ne znači. Imamo dobar rezultat, pokazali smo da smo bolji, ali i tamo ćemo morati biti pravi", dodaje Šimunić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.08.2013. u 10:33
    i od svakog ga mozete primit,cak i vise puta
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.08.2013. u 13:39
    Jako je zanimljiv Dinamo ove godine, jako jako zanimljiv sa tim ulascima iz drugog plana po bokovima, i dva brza "krila". Samo da je jednog rasnog golgetera... ali mozda proradi netko od ove trojice.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.07.2013. u 15:41
    dobro je probijao, ali centaršuti su mahom bili napamet. od 15 njih 2-3 su bila dobra, ostalo je bilo loše. i najbolji su mi komentari odličan centaršut, šteta što tamo nema nikoga. pa što ubacuješ onda ako vidiš da tamo nema nikoga. ajmooo lupajte minuse
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.07.2013. u 14:24
    Pinto je odličan prema naprijed, brz je, ne komplicira kad je u situaciji za centrašut sa nepotrebnim driblinzima, okretanjima i slično! Centrašutevi su brzi, precizni i opasni! Bolji od Vrsaljka u svakom slučaju! Samo da Sejo uđe u formu, fali nam takav tip igrača, okomit, koji može nanizati... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Zdravko Maček31.07.2013. u 12:36
    Pa nije baš da je cijeli stadion zviždao, jer ga pola nije ni bilo otvorenoDobili su zvižduke od dobrog dijela publike koja je bila na stadionu...ali nekako sumnjam da bi dobili zvižduke od dobrog dijela publike prije 5-6 godina dok je bilo 30-ak tisuća ljudi na euro tekmama.Zašto ih sad nema 30-ak... [više na forumu]
    Zdravko Maček