Nogomet

Video: Galatasaray pogotkom iz kaznenog udaraca stigao do pobjede protiv Porta

Branimir Korać • subota, 03.08.2013.
Video: Galatasaray pogotkom iz kaznenog udaraca stigao do pobjede protiv Porta
Foto: EPA

U prvom susretu ovogodišnjeg izdanja Emirates Cupa Galatasaray je je bio uspješniji od Porta s minimalnih 1:0. Pobjedu Turcima osigurao je Felipe Melo golom iz kaznenog udarca...

I ovogodišnje izdanje Emirates Cupa okupilo je vrlo jako društvo. Čast da otvore turnir dobili su nogometaši Galatasaraya i Porta, a uspješniji je bio Galatasaray s minimalnih 1:0.

Bio je to susret u kojem su dosuđena tri kaznena udarca od kojih je samo jedan realiziran. Pošlo je to za nogom Felipeu Melu koji je u 71. minuti zabio za pobjedu 1:0.

Porto je imao dva kaznena udarca, međutim niti jedan nije realizirao. Prvo je u 18. minuti Fernando Muslera obranio pokušaj Jacksona Martineza da bi u 77. minuti neprecizan bio Lucho Gonzalez.

Do kraja susreta Porto je pritisnuo i pokušao poravnati, međutim Galatasaray se uspješno obranio.

U drugom susretu sastaju se Arsenal i Napoli.

Galatasaray - Porto 1:0

Galatasaray: Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Felipe Melo (86 Semih Kaya), Hamit Altintop (90 Sabri Sarioglu), Selçuk Inan (90 Ceyhun Gülselam), Wesley Sneijder (82 Engin Baytar), Nordin Amrabat (85 Emre Çolak), Didier Drogba (82 Umut Bulut)

Porto: Fabiano, Danilo, Abdoulaye, Alex Sandro (46 Mangala), Maicon (88 Ghilas), Lucho Gonzales, Castro (46 Lica), Defour, Kelvin (68 Iturbe), Jackson Martinez, Varela

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!