Nogomet

Šerif uoči Dinama poražen na gostovanju kod novog prvoligaša

Branimir Korać • subota, 03.08.2013.
Šerif uoči Dinama poražen na gostovanju kod novog prvoligaša
Foto: Davor Sajko

Niti nakon drugog kola moldavskog prvenstva nogometaši Šerifa ne znaju za pobjedu. U drugom kolu gostovali su kod novog prvoligaša Verisa i ubilježili poraz 2:1...

Nema dobrih vijesti za Šerif uoči uzvratnog dvoboja protiv Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka. Kao što su uoči prvog susreta u Zagrebu pokleknuli u domaćem prvenstvu i odigrali tek neriješeno, tako su i u drugom kolu ostali bez pobjede, ovaj put izgubivši od Verisa.

Veris je brzorastući moldavski klub koji je u dvije godine iz treće lige stigao do prve i odmah u prvoj sezoni pokazuje da neće biti najlakši protivnik. Osjetio je to i Šerif koji je upisao poraz 2:1.

Već u trećoj minuti najugledniji domaći igrač, reprezentativac Viorel Frunza doveo je Veris u vodstvo i prednost je održavana sve do posljednjih trenutaka prvog dijela kada Pascenko asistira Brazilcu Jhulliamu za poravnanje.

Dodatni problemi za Šerif javili su se nakon sat vremena igre kada Skripčenko zarađuje drugi žuti karton i mora iz igre, a domaćin odmah vraća prednost na svoju stranu golom Cristiana Cirlana.

Do kraja susreta gosti nisu uspjeli doći do preokreta i nakon dva odigrana kola ostaju na samo jednom bodu, učinku kojeg definitivno nisu očekivali.

Ukoliko ne uspiju svladati Dinamo, bili bi u seriji od čak četiri utakmice bez pobjede što bi nestrpljivog predsjednika Victora Gusana moglo natjerati na promjenu trenera, osmu u posljednje tri godine.

Moldavsko prvenstvo, drugo kolo:
Veris - Šerif 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • anetisi03.08.2013. u 20:04
    to je čista debilana..u ligi igraju s jednom ekipom, a u ligi prvaka s drugom..nije čudno što im ni na jednom ni na drugom kolosjeku ne ide baš najbolje..
    anetisi