Nogomet

Belhanda: "Osjetili smo slabosti Šahtara, možemo s njim igrati"

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.08.2013.
Belhanda: "Osjetili smo slabosti Šahtara, možemo s njim igrati"
Foto: EPA

Šahtar je odnio pobjedu u prvom ovosezonskom dvoboju protiv najvećeg rivala kijevskog Dynama. Momčad iz Donecka bila je bolja s 3:1, no Kijevljani nisu bili posebno razočarani igrom...

Prva runda dvoboja Šahtara i kijevskog Dynama pripala je, kako smo i navikli posljednjih godina, momčadi iz Donecka. Šahtar je slavio 3:1 u zanimljivom susretu uz dva gola hrvatskih reprezentativaca.

"Dynamo je stvarno jak. Imaju jaku momčad, odličnog trenera, ali trebat će im malo vremena da uđu u pravu formu. Želim im puno sreće u Europskoj ligi", rekao je strijelac prvog pogotka Darijo Srna za Futbol.

Najveće pojačanje Kijevljana ovog ljeta, Younes Belhanda bio je jedini strijelac za goste, međutim konačni rezultat mu je pokvario zadovoljstvo pogotka.

"Izgubili smo i moj gol ništa ne znači. Imamo puno novih igrača i trebat će nam vremena da se uigramo", rekao je Belhanda za klupsku stranicu.

Vrlo lako je detektirao gdje su bili najveći problemi za njegovu momčad.

"Nismo bili potpuno spremni za igru kakvu je prezentirao Šahtar. Stvorili su nam dosta problema dugačkim loptama i uostalom tako su i postigli pogodak. Osjetili smo slabosti Šahtara, imali smo osjećaj da možemo postići pogotke i doći do pobjede, ali na nesreću to nismo znali iskoristiti", dodao je Belhanda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.08.2013. u 00:25
    belhanda je odličan igrač ali još je to daleko od šahtara....
    Obrisan korisnik