Rukomet

Kokice u prvoj probi protiv mađarskog Fehervara

Ivana Strahija • utorak, 06.08.2013.
Kokice u prvoj probi protiv mađarskog Fehervara
Foto: Davor Sajko

Hrvatske prvakinje pripremaju se za novu sezonu, a nakon uvodnih priprema odrađenih u Daruvaru, za Kokice slijedi i prvi pravi izazov...

Rukometašice Podravke Vegete prvu utakmicu u novoj sezoni i prvu utakmicu u novom sastavu igraju u četvrtak, 8. kolovoza, gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici s mađarskim prvoligašem Fehérvárom, s početkom u 19,30 sati, javljeno je iz Kluba, uz poziv svim navijačima da dođu pogledati kako će Kokice izgledati u novoj sezoni.

U subotu su se Podravkašice vratile iz Daruvarskih toplica, gdje su uz po dva treninga svaki dan radile na formi pred zahtjevno natjecanje na više fronti. K tome, novi trener uvodi i nove ideje i zamisli na parket, osnovna je da će pokušati izbjeći promjene obrana-napad te koristiti što veći broj igračica, pa sve moraju biti u maksimalno dobroj kondiciji, piše Glas Podravine.

Goran Mrđen o očekivanjima za sezonu kaže: "Tražit ćemo način da ostanemo barem na trećem mjestu Lige prvakinja i da prezimimo u Europi. Podravka je i dosad doma pobjeđivala Krim i Viborg, zašto to ne bismo nastavili i dalje. Lokomotiva ima odličnu ekipu punu iskusnih igračica, ali ja mislim da mi imamo ekipu koja može zadržati oba naslova. No, jaka Lokomotiva je u svakom slučaju dobra stvar za hrvatski ženski rukomet i želio bih da prođu i u Ligu prvakinja."

Upravo jaka Lokomotiva daje nadu da će domaće natjecanje ove sezone imati posebni štih i da će ženski rukomet doživjeti početak preporoda: "Liga će biti zaninmljivija s obzirom na igrački kadar Lokomotive, ali i ostalih klubova. Rekao sam igračicama da ćemo imati podršku onda kad je na terenu 'isprovociramo' svojom borbenošću i bacanjem na glavu za svakom loptom. Odnos na terenu mora biti pravi, i ako uspijemo pridobiti navijače i javnost na našu stranu, to će nam sigurno biti veliki plus", kazao je Mrđen Glasu Podravine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.08.2013. u 15:19
    sretno curama u novoj sezoni
    Obrisan korisnik