Rukomet

Karabatić: "Barcelona je za mene najbolji klub svijeta i predstavlja mi veliku motivaciju"

Branimir Korać • utorak, 06.08.2013.
Karabatić: "Barcelona je za mene najbolji klub svijeta i predstavlja mi veliku motivaciju"
Foto: EPA

Rukometaši Barcelone započeli su s pripremama za novu sezonu u kojoj će biti jači za Nikolu Karabatića. Francuz je s velikim očekivanjima došao u novi klub i nada se lijepim danima u dresu Barcelone...

Nikola Karabatić je najzvučnije pojačanje Barcelone za novu sezonu. Dugo se tijekom prošle sezone spominjao njegov transfer, a početkom lipnja postalo je i definitivno jasno kako će nastupati u dresu momčadi iz Blaugrane.

Po dolasku na pripreme s novim klubom, Karabatić nije krio zadovoljstvo što će nositi dres španjolskog diva.

"Jako sam sretan i jedva čekam prvi trening s novom momčadi. Barcelona je za mene najbolji klub svijeta i velika mi je motivacija što sam među ovim sjajnim igračima", istaknuo je Karabatić za El Mundo Deportivo.

Prošla sezona je za njega bila kao iz noćne more. Obilježio ju je proces u kojem je bio optužen s nizom suigrača za klađenje, zatim je uslijedio ružan rastanak s Montpellierom i završetak sezone u malom Aixu.

"Ne želim više razmišljati o tom slučaju. Imam povjerenje u sebe i u svoju igru i samo sam na to koncentriran. Uzbuđen sam zbog nove sezone, ostale stvari me niti najmanje ne zanimaju", dodao je Karabatić.

Španjolski novinari su njegov dolazak usporedili s onim Neymara u nogometnu sekciju.

"Drago mi je što me uspoređuju s Neymarom i sličnim imenima, ali sam osvojio nekoliko titula više od njega. Mislim da bi trebao osvojiti još nekoliko svjetskih naslova da bi se mogli usporediti", za kraj se našalio dobro raspoloženi Karabatić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.08.2013. u 11:46
    sto jest jest onaj ratljavi neymar nije ni do koljena ovoj rukometnoj ikoni
    Obrisan korisnik