Nogomet

Louis Saha na 35. rođendan objavio odlazak u igračku mirovinu

Branimir Korać • četvrtak, 08.08.2013.
Louis Saha na 35. rođendan objavio odlazak u igračku mirovinu
Foto: EPA

Bivši francuski reprezentativac Louis Saha objavio je kako prestaje s igračkom karijerom. Saha je objavio odlazak na svoj 35. rođendan putem službenog Twitter računa...

Još jedan igrač kojem su ozljede značajno usporile karijeru, odlazi u igračku mirovinu. Louis Saha nije uspio u naumu pronalaska nove sredine prije početka sezone i odlučio je završiti karijeru.

"Želim se zahvaliti svima koji su mi pružali podršku tijekom cijele karijere. Ponosan sam, bez svih vas ne bih bio nitko. Od danas više nisam profesionalni nogometaš. Hvala vam na svemu", objavio je Saha.

Saha je Saha je započeo profesionalnu karijeru u poznatom podmlatku Metza, a kasnije je nastupao i za Newcastle, Fulham, Manchester United, Everton, Tottenham, Sunderland i na koncu Lazio.

U dresu francuske reprezentacije od 2004. do 2012. godine upisao je 20 nastupa i postigao četiri gola i to Belgiji, Andori, Gruziji i Farskim Otocima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.08.2013. u 23:00
    eh da ga nisu ozljede nisu toliko pratile..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.08.2013. u 22:12
    a kud tako mlad jaooo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.08.2013. u 19:49
    hvala ti za sve što si učinio u nogometu,bio si i ostao jedan od najboljih napadača svoga doba,zauvijek ćeš ostat u našim srcima!
    Obrisan korisnik