Nogomet

Kek: "Očekuje nas praznik nogometa, u ovom sportu ne pobjeđuju uvijek favoriti"

Branimir Korać • petak, 09.08.2013.
Kek: "Očekuje nas praznik nogometa, u ovom sportu ne pobjeđuju uvijek favoriti"
Foto: FaH

Rijeka je za nagradu za uspješno europsko ljeto dobila dva susreta protiv Stuttgarta. Velika njemačka momčad bit će veliki ispit za momčad Matjaža Keka koji s nestrpljenjem očekuje te susrete...

Nogometaši Rijeke uspješno su preskočili dvije prepreke u kvalifikacijama za Europsku ligu, a na posljednjem koraku očekuje ih najzahtjevnija - Stuttgart.

Nijemci su uz dosta muke prošli bugarski Botev, bez pobjede uz dva susreta, no ipak su izborili sljedeću rundu. Iako još uvijek nisu u pravom izdanju, protiv Riječana će biti favoriti.

"Zadovoljan sam ždrijebom, na Kantridu nam dolazi vrhunska momčad. Bit će to pravi praznik nogometa. Stuttgart je favorit, ali u nogometu ne pobjeđuju uvijek favoriti", kratko je prokomentirao za klupsku stranicu slovenski stručnjak na klupi Rijeke Matjaž Kek.

Vrlo sličnog razmišljanja je i sportski direktor Rijeke Srećko Juričić koji ne bježi od činjenice da su Nijemci favoriti, ali se nada iznenađenju.

"Zadovoljstvo je što ćemo ugostiti takvog protivnika i što smo došli u situaciju da igramo protiv Stuttgarta. Svi znamo da je Stuttgart favorit, ali vjerujem da se uz dobru pripremu možemo suprotstaviti Nijemcima. Bit će to spektakl kakvog dugo nije bilo na Kantridi", izjavio je Juričić za Hinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.08.2013. u 11:42
    Forza Fiume !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.08.2013. u 09:18
    kako bi to lijepo bilo da se izbaci stuttgarta uff
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.08.2013. u 23:19
    Sretno Rijeka!
    Obrisan korisnik