Nogomet

Moskovski Dinamo u shoppingu u Mahačkali, dovedena trojica ruskih reprezentativaca

Branimir Korać • petak, 16.08.2013.
Moskovski Dinamo u shoppingu u Mahačkali, dovedena trojica ruskih reprezentativaca
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Još trojica važnih igrača napustila su Anži iz Mahačkale i preselili u redove moskovskog Dinama. Posrnuli klub napustili su ruski reprezentativci Juri Žirkov, Igor Denisov i Aleksandr Kokorin...

Anži iz Mahačkale zaradio je još 45 milijuna eura i to na transferu trojice ruskih reprezentativaca. Klub koji je imao velike ambicije ušao je u financijske probleme i prisiljen je prodavati praktički sve što se prodati može i u potpunom je rasulu.

Priliku je iskoristio moskovski Dinamo koji je u shoppingu u Mahačkali uzeo Jurija Žirkova, Igora Denisova i Aleksandra Kokorina i tako značajno povećao svoje ambicije.

"Sretan sam što sam dobio takve igrače na raspolaganju. Svaki trener bi bio sretan da može u momčadi imati ruskog kapetana, najboljeg ruskog napadača i najbolje rusko lijevo krilo. Zahvaljujem se upravi na ovom transferu", rekao je trener Dinama Dan Petrescu.

Kokorin se tako vraća u Dinamo nakon svega mjesec dana provedenih u Anžiju gdje je preselio u transferu vrijednom 19 milijuna eura. Niti Denisov nije dugo bio u Anžiju, on je nedavno pristigao iz Zenita, a Žirkov je u Anžiju proveo posljednje dvije sezone.

Anži je napustio i Mbark Boussoufa koji je za 15 milijuna eura preselio u redove moskovskog Lokomotiva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.08.2013. u 20:19
    nemaju se splićani šta uvrijedit prijatelju, imaju se šta zamislit ovi šta prodaju klubove bogatunima..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.08.2013. u 19:55
    E tako je to kad tajkun više neće davat pare u svoju igračku, trošilo se sumanuto i takva sudbina uvijek zadesi klubove bez tradicije...a za koju godinu će i oni morati prodavati album sa sličicama "Zalipi za Anži"(nek se Splićani ne uvrijede xD)
    Obrisan korisnik