Nogomet

Senijad Ibričić: "Želio bih biti u klubu u kojem računaju na mene"

Ivana Strahija • petak, 16.08.2013.
Senijad Ibričić: "Želio bih biti u klubu u kojem računaju na mene"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iako se u posljednje vrijeme mnogo piše o tome da je Lokomotiv raskinuo ugovor s Lokomotivom iz Moskve, igrač javlja da to nije istina, ali da isto tako nije prijavljen za natjecanje u ruskoj ligi...

"Moram reći kako nije istina da sam raskinuo ugovor s Rusima. Igrač sam Lokomotiva iz Moskve još godinu i trenutno se nalazim u Rusiji. Najsretniji bih bio da nemam ugovor i da igram u klubu u kojem računaju na mene, ali to nije slučaj", kazao je Senijad Ibričić, BiH reprezentativac i bivši igrač Hajduka danas u priopćenju upućenom novinarima.

U redovima Lokomotiva 27-godišnjak nema najbolja iskustva: "Prošlu sezonu sam igrao na posudbi u Turskoj za dva različita kluba i nadao sam se da ću pred početak ove sezone riješiti svoj status u Lokomotivu, koji me je stavio na transfer listu. Klub me nije prijavio za rusku ligu, što je možda potaklo špekulacije da sam raskinuo ugovor, ali to nije istina."

Problem je dakle ugovor, kojeg Ibričić ne uspijeva raskinuti, iako to već neko vrijeme želi: "I dalje sam ugovorom vezan za Lokomotiv, a već neko vrijeme se trudim da na obostrano zadovoljstvo raskinem ugovor. Sve dok se to ne dogodi, ja sam i dalje igrač Lokomotiva, koji me ne želi pustiti u drugi klub bez odštete."

Odšteta ga dakle prijeći da otiđe u drugi klub, a novine su pune napisa kako se sprema "tajni" transfer u Hajduk: "Što se tiče nastavka karijere, odnosno špekulacija oko povratka u Hajduk, koje su se također pojavile, moram istaći da nikad nisam skrivao simpatije prema Splitu. Želja mi se jednog dana vratiti u Hajduk, ali trenutno ne želim govoriti o tome, s obzirom na to da ne znam da li ću uopće uspjeti isposlovati raskid ugovora sa Lokomotivom. Glupo mi je govoriti o tome gdje ću nastaviti karijeru sve dok se nalazim u Moskvi, bez da sam riješio situaciju u kojoj se nalazim", iskren je veznjak.

Ipak ga ne napušta dobro raspoloženje i nada u bolje sutra: "Onog trena kada uspijem to riješiti, otvoren sam za razgovore, s obzirom na to da želim pronaći klub u kojem ću igrati i sa kojim ću izboriti ponovni poziv izbornika BiH Safeta Sušića, jer mi je jedna od životnih želja da sa reprezentacijom BiH odem na Svjetsko prvenstvo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.08.2013. u 08:45
    pokazali su lovren, badelj, vrdoljak, šifo, kelava,balaban,ladić.........ups.....nije ga nitko htio kupiti........STRAVA IGRAČI.......
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.08.2013. u 06:32
    Ovaj ništa nije pokaza vani , sad da dođe u Hajduk što če im ,nikakve koristi od njega
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.08.2013. u 02:26
    Inače šteta bi bilo da ne igra, čovjek zna.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.08.2013. u 02:25
    Ma baš bi bilo ok da dođe u hnl, ali ko može platit da on dođe. Neznam netko i može. Hajduk možda, ako je za plaću koju bi mogao dobiti obzirom na nešto love, do svjetskog pa da ode opet nekuda ako bude bude izrao na Sp-u.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.08.2013. u 02:20
    sve najbolje ibro da bar dojde u hnl...
    Obrisan korisnik