Nogomet

Bilić u Bešiktaš želi dovesti braniča Manchester Uniteda

Branimir Korać • subota, 17.08.2013.
Bilić u Bešiktaš želi dovesti braniča Manchester Uniteda
Foto: EPA

Nakon što se smirila priča oko dovođenja Ronaldinha, Bešiktaš radi na novom transferu. Slaven Bilić u turskoj momčadi želi vidjeti braniča Manchester Uniteda Alexandera Büttnera...

Nizozemski lijevi bočni Alexander Büttner nova je meta Bešiktaša. Turski klub radi na dovođenju Buttnera koji je u Manchester Unitedu osuđen na skupljanje mrvica od minutaže iza Patricea Evre.

Büttnerov menadžer Aleksandar Bursać potvrdio je da se radi na tom transferu i dodao da je Bešiktaš trenutno najozbiljniji kandidat za dovođenje njegovog igrača.

"Tijekom meča protiv Seville prošli tjedan, Benfica ja iskazala interes nakon Alexanderove vrlo dobre igre. Međutim, ta vijest je sada već povijest, dva dana kasnije Benfica me je obavijestila kako će ipak zadržati svoju dvojicu lijevih bočnih, Melgareja i Corteza. Trenutno sam u pregovorima s Bešiktašom, Benfica je pokazala interes i zatim odustala", istaknuo je Bursać za Renescanca Radio.

Büttner je, inače, potekao iz Ajaxove škole nogometa otkud je 2008. godine preselio u Vitesse gdje je igrao sve do prošle godine. Tada je preselio u Manchester United za kojeg je nastupio u 13 utakmica prošle sezone i postigao dva pogotka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!