Nogomet

Bečani uoči gostovanja u Maksimiru napunili mrežu Neustadta

Branimir Korać • subota, 17.08.2013.
Bečani uoči gostovanja u Maksimiru napunili mrežu Neustadta
Foto: EPA

Bečka Austria na najbolji način odradila je susret petog kola, posljednji nastup uoči dvoboja play offa Lige prvaka protiv Dinama. Na svom stadionu ugostila je momčad Neustadta i slavila s glatkih i visokih 5:0...

Dugo su navijači bečke Austrije čekali na pravi nastupom njezinih igrača. Početak sezone nije bio prema željama, u njega se uklopio i težak poraz u Salzburgu protiv rivala Red Bulla, međutim neposredno uoči dvoboja protiv Dinama, Bečani su odigrali svojih najboljih 90 minuta ove sezone.

Na svom stadionu ugostili su momčad Neustadta, sastav koji ove sezone prilično olako prima pogotke i to je naplaćeno u ovom susretu. Austria je slavila s čak 5:0.

Već nakon manje od pola sata igre domaćin je imao pristojnih 2:0 i krenuo je prema pobjedi. Prvo je mrežu gostiju zatresao Alexander Gorgon, a zatim je poentirao Čeh Tomaš Jun.

S tih 2:0 se otišlo na odmor da bi u nastavku domaćin postigao još tri pogotka i otišao do visoke pobjede.

Dva pogotka u drugom poluvremenu postigao je najopasniji Austrijin igrač Philipp Hosiner, a još jedan je dodao Marko Stanković za konačnih 5:0.

Bečani su utakmicu započeli u sastavu Lindner, Koch, Rogulj, Ortlechner, Suttner, Mader, Gorgon, Stanković, Jun i Hosiner, a u nastavku su u igru ušli Grünwald umjesto Juna i Okotie umjesto Stankovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!