Nogomet

Bobič: "Prolaz je i dalje cilj, neće biti izgovora za neuspjeh"

Mihaela Bradovski • petak, 23.08.2013.
Bobič: "Prolaz je i dalje cilj, neće biti izgovora za neuspjeh"
Foto: Simon Maljevac

Rijeka i Stuttgart odigrali su sinoć na Kantridi jako dobru utakmicu koja je završena pobjedom Riječana 2:1. Iz Stuttgartovih redova napominju nezadovoljstvo realizacijom, ali unatoč porazu vjeruju u prolaz...

Rijeka je odigrala hrabru utakmicu protiv Stuttgarta i na kraju slavila 2:1. Šteta za primljeni pogodak odmah nakon Kvržićevog povećanja vodstva na 2:0, s pobjedom bez primljenog gola u Stuttgartu bi bilo znatno lakše.

Iz Stuttgartovih redova isticali su posebno nezadovoljstvo zbog broja propuštenih prilika.

"Teško je stvoriti više prilika nego što smo ih mi stvorili u ovom susretu, jedini je problem što ih nismo koristili. Dozvolili smo Riječanima da se vrate u utakmicu i oni su nas kaznili, na taj način se ne može do pobjede. Vedadov gol nam daje nadu, ali u Stuttgartu će biti jako teška utakmica. Prolaz nam je i dalje cilj i nema nikakvih izgovora ako ga ne ostvarimo", izjavio je za službenu stranicu Fredi Bobič.

Christian Gentner smatra kako će glavni zadatak na domaćem terenu biti ostaviti mrežu čistom.

"Gol Ibiševića nam je dao nadu i ukoliko ne primimo pogodak, mislim da ćemo imati jako dobre šanse za prolaz. Nismo si pomogli u ovom susretu, ponovno smo propustili previše prilika. U negativnoj smo seriji i moramo je prekinuti što prije. Moramo podići glave."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rokinho23.08.2013. u 13:03
    Vrijeme je da prestanemo podcijenivati naše klubove , Hajduk je donija Intera u sred Milana , Slaven Belupo pobijedio Athletic Bilbao , Rijeka je jučer taktički razbila STuttgart , klubovi iz lige petice nisu favoriti protiv naših klubova , i još uz to ih bahato podcijene ... NAPRIJED RIJEKA , PO... [više na forumu]
    rokinho