Nogomet

Vargić: "Cijela momčad zaslužila je ovacije, svi su dali sto posto"

Sportnet • petak, 23.08.2013.
Vargić: "Cijela momčad zaslužila je ovacije, svi su dali sto posto"
Foto: Simon Maljevac

Vratar Rijeke Ivan Vargić jedan je od heroja pobjede nad Stuttgartom u prvom susretu četvrtog pretkola Europske lige, no ističe kako je cijela momčad zaslužila ovacije, a nije zaboravio zahvaliti i navijačima.

Rijeka je u prvoj utakmici pretkola Europske lige svladala Stuttgart s 2:1 i u Njemačku nosi malu, ali značajnu prednost uoči uzvrata. Ivan Vargić jedan je od najzaslužnijih za to, no svjetlo reflektora ne želi samo za sebe već ističe zasluge cijele momčadi.

"To mi je posao, ne mogu samo stajati i gledati kako lopte ulaze u mrežu dok se ekipa bori na terenu. I ja sam dao svoj doprinos, ali nije se skandiralo samo meni nego cijeloj ekipi. Ne bi bilo fer nekoga isticati, cijela momčad zaslužila je ovacije, svi su dali sto posto. Gledatelji su to prepoznali, a mi im se možemo samo odužiti dobrim igrama", rekao je ushićeni Vargić, a prenosi Novi list.

"Da nam je netko ponudio ovakav rezultat prije utakmice svi bismo pristali. Ostaje žalost zbog primljenog pogotka, ali idemo gore odigrati drugo poluvrijeme, pa što bude. Imat ćemo svoje prilike, samo moramo biti koncentrirani", dodao je vratar Rijeke.

Prolaz u Europsku ligu najavljuje i Marko Lešković: "Moramo biti zadovoljni jer pobijedili smo veliku ekipu. Šteta zbog primljenog pogotka, ali idemo u Stuttgart po prolaz."

Jedini pogodak za goste postigao je Vedad Ibišević, najopasniji igrač u redovima Stuttgarta. Usred riječkog slavlja nakon drugog pogotka ušutkao je tribine i dao prigodu svojoj momčadi da u uzvratu lakše dođe do Europske lige.

"Teška utakmica, očekivali smo dobru Rijeku koja igra napadački nogomet. Bez obzira na poraz imamo šanse proći dalje, jer kad se uzme 90 minuta imali smo puno neiskorištenih prilika. Dali smo pogodak koji je bitan, nadam se da će nam i pomoći u uzvratu", rekao je Ibišević za Novi list.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!