Nogomet

Senijad Ibričić raskrstio s Lokomotivom, otkupio ga Erciyespor

Bernard Jurišić • utorak, 27.08.2013.
Senijad Ibričić raskrstio s Lokomotivom, otkupio ga Erciyespor
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši igrač Zagreba i Hajduka i reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić karijeru će nastaviti u Turskoj. Nakon posudbe u Gaziantepsporu i Kasimpaşi, Erciyespor je otkupio njegov ugovor od moskovskog Lokomotiva...

Iako su se navijači Hajduka nadali da bi nekim čudom mogao opet završiti u bijelom dresu, Senijad Ibričić ipak je bio preskup san. 27-godišnji reprezentativac BiH i u narednim bi sezonama trebao igrati u Turskoj.

Ibričić je potpisao trogodišnji ugovor za Erciyespor, novog turskog prvoligaša i gradskog rivala Kayserispora kojeg trenira Robert Prosinečki.

Ibričić je nakon odlaska iz Hajduka 2011. i potpisa ugovora s ruskim Lokomotivom dvaput bio na posudbama u turskim klubovima. Prije Erciyespora nosio je dres Gaziantepspora i Kasimpaşe, a sad je konačno raskrstio sve veze s ruskim klubom u kojemu se nije uspio nametnuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.08.2013. u 13:27
    nema direktne veze s ovim, ali zanimljivo je kako nema vijesti da je bilić s bešiktašom dobio i drugu u prvenstvu. kad je u pripremama gubio nevažne utakmice, ona su vrištali naslovi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.08.2013. u 12:03
    Sjajan pregled igre i dribling, solidan udarac i pas! Da ima bolja pluca i brzinu bio bi vrhunski vezni igrac! I ovakav je u hnl-u bio kralj za vecinu!
    Obrisan korisnik