Zimski sportovi

U srijedu počinje prodaja dnevnih ulaznica za prve četiri utakmice Medvjeda u KHL-u

Sportnet • utorak, 27.08.2013.
U srijedu počinje prodaja dnevnih ulaznica za prve četiri utakmice Medvjeda u KHL-u
Foto: Davor Sajko

Ulaznice za prve četiri utakmice Medveščaka u prestižnom KHL-u naći će se u prodaji u srijedu u 14 sati. Bit će ih moguće u ograničenom broju kupiti i preko interneta, a ograničenje je četiri ulaznice po kupcu.

Iz hokejskog kluba Medveščak stiže obavijest navijačima da će se ulaznice za prve četiri utakmice u KHL-u moći kupiti od srijede u 14 sati. Cijene ulaznica bit će 50 kuna, a prodavat će se na svim prodajnim mjestima Eventima u Hrvatskoj i regiji, te u Fan shopu Medveščaka, a jedan ograničen broj ulaznica bit će dostupan i putem interneta na www.eventim.hr. Kupnja je ograničena na četiri ulaznice po kupcu (četiri ulazice za odrasle ili dvije za odrasle plus dvije dječje).

"Prve četiri utakmice Medveščaka, osobito ona prva 6. rujna, ostat će zapisane u analima kluba, ali i hokeja u regiji kao povijesni događaj. Medveščak će odigrati svoju prvu utakmicu u prestižnom i velikom KHL-u! U Medveščaku oduvijek ističemo kako su navijači naš šesti igrač uz led i stoga smo, bez obzira na vrijednost lige i vrijednost momčadi koje stižu u Zagreb, kao i znatno veći budžet kluba koji smo dužni osigurati da bismo bili ravopravni protivnici moćnim ruskim klubovima poput CSKA s kojim igramo prvu utakmicu u Zagrebu, ulaznicu poskupjeli za simboličnih 10 kuna. Svjesni smo da vremena u kojima pišemo novu klupsku povijest nisu idealna te smo i ovoga puta poslušali naše navijače. Vjerujem da će navijači prepoznati ovu našu gestu i da će glasno, onako kako oni znaju, bodriti naše ledene gladijatore s tribina Doma sportova na domaćim utakmicama", rekao je direktor kluba Vladimir Tomičić.

U prodaji će se u srijedu naći i manji broj ulaznica za tribine uz led (Ice Seats), po cijeni od 75 kuna. Ulaznice za djecu do sedam godina su besplatne, dok djeca iznad sedam godina plaćaju punu cijenu ulaznice. Dječje ulaznice nije moguće kupiti same.

Osobe s invaliditetom plaćaju cijenu ulaznice od 30 kuna, a prihod od prodaje tih ulaznica bit će doniran projektima i udrugama koje provode programe namijenjene osobama s invaliditetom. Takve ulaznice moguće je kupiti isključivo u Eventim Ticket Shopu u Jurišićevoj 2 ili na blagajni Doma sportova na sam dan utakmice, a njihov je broj ograničen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vjeran28.08.2013. u 15:33
    4. u redu. Ostao bez karata. :-( ZIG-ZAG!!!
    Vjeran
  • Obrisan korisnik27.08.2013. u 20:30
    Cijena u Areni je u prosjeku bila malo viša, ovisno o mjestu od 50 do 100 kn
    Obrisan korisnik
  • Rege27.08.2013. u 18:09
    Kolika je bila cijena ulaznice kad se igralo u Areni? Je l' bila viša od onih u Ledenoj?
    Rege
  • Obrisan korisnik27.08.2013. u 16:55
    jedva cekam taj papircek drzat u rukama....jedino kaj mrzim te eventimove tikete, steta kaj nemaju neku posebno dizajniranu kartu koja ce ispisat povjest... zig-zag....
    Obrisan korisnik