Košarka

Drago Pašalić se priključio pripremama milanske Olimpije

Branimir Korać • četvrtak, 29.08.2013.
Drago Pašalić se priključio pripremama milanske Olimpije
Foto: Kristijan Komarica

Milanska Olimpia mogla bi i ove sezone imati hrvatskog igrača u svom rosteru. Nakon što je protekle dvije uz kraći prekid dres milanskog kluba nosio Leon Radošević, sada je na probi Drago Pašalić...

Leon Radošević imao je razloga biti nezadovoljan tretmanom u Milanu, pravu priliku nikada nije dobio i na kraju sezone napustio je klub i preselio u berlinsku Albu.

Međutim u dresu momčadi Luce Banchija ipak bi mogao biti jedan Hrvat i to Drago Pašalić koji je među četvoricom igrača koji su se priključili pripremama i borit će se za ugovor.

Pašalić je prošle sezone igrao u Turk Telekomu gdje je bio među glavnim igračima momčadi, prošao je gotovo sve najjače europske lige i sada ima priliku okušati se i u Italiji.

Osim njega na probi se nalaze i Andreja Milutinović, Nikita Meščerjakov i Kyle Barone, a Banchiju su se javili i igrači pod ugovorom Bruno Cerella, Mohamed Toure, David Chiotti, Marquez Haynes, Keith Langford, CJ Wallace, David Moss i Curtis Jerrels.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2013. u 19:12
    na slici je jedno od 2 zakucavanja koja je imao u par mjeseci u ciboni
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2013. u 15:23
    neka mu je sretno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2013. u 14:35
    bourousis je potpisao za Real Madrid prije mjesec dana,a fotsis se je vratio u Panathinaikos..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2013. u 12:50
    za sada im roster nije nešto 'uvjerljiv', barem ovi igrači koje SADA imaju pod ugovorom.ne znam koliko reprezentativaca italije imaju pod ugovorom (za gentilea sam siguran) i hoće li bourousis i fotsis i dalje biti u milanu.
    Obrisan korisnik