Nogomet

Manchester United poslat će Büttnera na posudbu u Bilićev Bešiktaš

Sportnet • petak, 30.08.2013.
Manchester United poslat će Büttnera na posudbu u Bilićev Bešiktaš
Foto: EPA

Potpredsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Çebi potvrdio je kako je s Manchester Unitedom dogovorena jednogodišnja posudba nizozemskog braniča Alexandera Büttnera.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić uoči ogleda s Tromsom najavio je kako su pri kraju pregovori oko dovođenja pojačanja na mjestu lijevog beka, a potpredsjednik kluba Ahmet Nur Çebi potvrdio je kako je riječ o igraču Manchester Uniteda Alexanderu Büttneru.

"Dogovorili smo sve s igračem i sve je spremno, Manchester United nam je poručio da su spremni pustiti Alexandera Büttnera na jednogodišnju posudbu", izjavio je Çebi.

Nizozemac je u Manchester United stigao iz Vitessea u ljeto 2012. godine i već u svom debiju postigao pogodak, ali se pored Patricea Evre nije uspio nametnuti i do kraja sezone skupio je tek pet nastupa u prvenstvu.

Odlaskom Büttnera aktualni engleski prvak ostaje "tanak" na mjestu lijevoga beka jer pored Evre ima tek neuvjerljivog Brazilca Fabija, pa engleski mediji ističu kako bi ovo mogao biti znak da će Leighton Baines do kraja prijelaznog roka ipak preseliti s Goodison Parka na Old Trafford.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.08.2013. u 10:40
    ja ne znam kojeg si ti buttnera gledao ako misliš da bi on bilo kada mogao u prvu postavu Uniteda
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.08.2013. u 21:20
    pametna odluka, dobra i za jedan i za drugi klub, jer buttner izgleda da bi u budućnosti mogao u prvu postavu uniteda, ali trenutno kraj evre bi on vrijeme provodio na klupi, ovako će steći još puno iskustva i pomoći bešiktašu i našem biliću
    Obrisan korisnik