Nogomet

Vitoria Guimaraes teško poražena u trećem kolu portugalskog prvenstva

Sportnet • subota, 31.08.2013.
Vitoria Guimaraes teško poražena u trećem kolu portugalskog prvenstva
Foto: Sandro Donda

Vitoria Guimaraes pred svojim je navijačima pretrpjela težak poraz, u trećem kolu portugalskog prvenstva od nje je bila bolja Vitoria Setubal rezultatom 4:1.

Rijekini protivnici iz Europske lige nisu se proslavili u trećem kolu portugalskog prvenstva, već u 20. minuti iz udarca s bijele točke Vitoriju Setubal u vodstvo je doveo Paulo Tavares, no do odmora Vitoria Guimaraes došla je do izjednačenja preko Marca Matiasa.

U drugom poluvremenu - potop. Igrala se deseta minuta nastavka kada je Cohene povisio na 2:1, a samo četiri minute kasnije Ramon Cardozo je postigao i treći pogodak gostiju. Isti igrač u 67. minuti je zapečatio sudbinu domaćina svojim drugim, te četvrtim pogotkom Vitorije Setubal.

Vitoria Guimaraes nakon tri kola ima po jednu pobjedu, jedan remi i jedan poraz i na nepotpunoj ljestvici portugalskog prvenstva zauzima šesto mjesto s četiri osvojena boda. Vitoriji Setubal današnja je pobjeda ujedno bila i prva u ovoj sezoni.

Portugalsko prvenstvo, 3. kolo:
Vitoria Guimaraes - Vitoria Setubal 1:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.09.2013. u 01:11
    rijeka dobiva 3:0
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.08.2013. u 22:21
    Interesantno je kako su svi protivnici naših klubova poraženi pred susrete s njima...neki će reći se šparaju...al šparali su se i Žilina i Sttutgart i Sheriff pa su gubili, nadajmo se da će i Vitoria i Ludogorets.
    Obrisan korisnik