Nogomet

Lucescu: "Srna se nije ponio kao pravi kapetan, zaslužio je isključenje"

Branimir Korać • nedjelja, 01.09.2013.
Lucescu: "Srna se nije ponio kao pravi kapetan, zaslužio je isključenje"
Foto: EPA

Šahtar je u derbiju protiv Metalista iz Harkiva odigrao tek 1:1, a Darijo Srna je u sudačkoj nadoknadi isključen zbog drugog žutog kartona. Trener Šahtara Mircea Lucescu nije bio zadovoljan potezom svog kapetana...

Metalist iz Harkiva vratio se iz Donecka s vrijednim bodom na gostovanju kod najbolje ukrajinske momčadi Šahtara. Susret je obilježila i velika nervoza te isključenje Darija Srne u samoj završnici.

"Za nas je remi razočaranje, dogodilo nam se isto što i u Dnipropetrovsku. Dok nismo primili gol, protivnik nam nije stvorio priliku, a onda smo se potpuno izgubili i mogli primiti još golova. Brine me što nemamo koncentraciju svih 90 minuta", govorio je Mircea Lucescu nakon susreta.

Lucescu je bio posebno ljut na kapetana Metalista Sosu.

"Sosa je već trebao dobiti drugi žuti karton zbog simuliranja, a zatim i zbog teškog prekršaja nad Srnom. Nakon toga je Darijo postao nervozan i na kraju je isključen. Nisam ranije obraćao pozornost na suđenje, ali u ovom susretu je bilo stvarno loše", komentirao je Lucescu.

"Darijo je zaslužio isključenje. U svlačionici sam mu rekao da se tako ne ponaša pravi kapetan, bez obzira na sve što se događalo na travnjaku. Darijo je bio ljut na suce zbog loših odluka i na kraju se nije mogao kontrolirati. Bez obzira, ne postoji opravdanje, on mora biti primjer ostalim igračima. Njegova nervoza je dovela do toga da je napravio dječje pogreške u završnici utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.09.2013. u 14:23
    Srna je sve samo ne uzoran igrač, valjanje po terenu, prigovaranje, simuliranje, kmečanje, bahatost prema suigračima i navijačima, samo su neke od odlike ovog nogometaša i to već ide tak jedno vrijeme.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.09.2013. u 12:59
    Je slažem se on je odličan igrač i borben i sve to, međutim po meni bi jedan kapetan Hrvatske morao pripaziti na svoje ponašanje na terenu i biti uzor kao primjerice Joe Šimunić ili svojedobno Niko Kovač.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.09.2013. u 11:52
    Srna se tako i u repki stalno baca i svađa sa sucima...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.09.2013. u 11:51
    KOnačno da netko opere Srnu, super igrač ali bahat i arogantan u nekim situacijama, kao da je vlasnik kugle zemaljske
    Obrisan korisnik