Tenis

Potvrđeno: Andy Murray predvodi Veliku Britaniju na gostovanju u Hrvatskoj

Branimir Korać • utorak, 03.09.2013.
Potvrđeno: Andy Murray predvodi Veliku Britaniju na gostovanju u Hrvatskoj
Foto: EPA

Britanski izbornik Leon Smith objavio je imena igrača na koje računa na Davis kup gostovanju u Umagu. Predvodi ih Andy Murray koji će biti najveći adut Britanaca u ovom vrlo važnom dvoboju...

Hendikepirana Hrvatska bez Marina Čilića dočekuje Veliku Britaniju u najjačem sastavu. I s Čilićem bi bilo komplicirano, međutim bez njega će pred hrvatskom postavom biti vrlo teška zadaća.

Ponajviše zbog toga što će Veliku Britaniju definitivno predvoditi Andy Murray, treći igrač svijeta i najbolji britanski igrač. Murray je potvrdio kako će predvoditi svoju reprezentaciju ukoliko se do kraja US Opena ne dogodi nekakva ozljeda.

Izbornik Leon Smith još nije siguran koga će postaviti kao drugog igrača u singlu. ATP ljestvica sugerira kako bi to trebao biti Dan Evans, čovjek koji je došao do trećeg kola u New Yorku, međutim odluka o njegovom nastupu će stići praktički u posljednjem trenutku.

Smith je svjestan kako Evans nema previše nastupa i dobrih rezultata na zemljanoj podlozi, James Ward je tu nešto jači i zbog toga će s konačnom odlukom pričekati nakon treninga uoči prvog dana.

Četvrti igrač koji je pozvan je Colin Fleming, specijalist za igru u paru gdje bi trebao nastupiti s Andyjem Murrayom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • loozer04.09.2013. u 11:25
    Mene najviše od svega zanima što sad radi Marin Čilić, da li taj momak ima mozga pa je sad ovu "pauzu" iskoristio da trenira kao nikad do sad da bih napao nagodinu svj vrh i počeo ostvarivat rezultate kakve bih morao jer kad se pogleda kakvi igrači su u 2.tjednu us opena ponekad te tuga... [više na forumu]
    loozer