Nogomet

Nastasić: "Ne bih se složio da je Hrvatska u krizi, ima izuzetnu reprezentaciju"

Sportnet • srijeda, 04.09.2013.
Nastasić: "Ne bih se složio da je Hrvatska u krizi, ima izuzetnu reprezentaciju"
Foto: Duje Bonačić

Srpski reprezentativci uoči kvalifikacijskog ogleda na Marakani iznimno respektiraju Hrvatsku, te pozivaju navijače da daju podršku Srbiji protiv jakog protivnika. Matija Nastastić ne vjeruje kako je hrvatska reprezentacija u krizi te ističe kako od svih igrača prijeti opasnost.

Na konferenciji za medije održanoj u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi na pitanja novinara odgovarali su srpski reprezentativci Matija Nastasić i Filip Đuričić. Usprkos velikom zaostatku na ljestvici skupine, obojica se nadaju bodovima iz susreta s Hrvatskom i pozivaju navijače da im daju podršku u tom važnom dvoboju.

"Ne bih rekao da Hrvatskoj ova utakmica znači više, ovo se događa možda jednom u karijeri i imamo ogroman motiv da ostvarimo dobar rezultat i pokažemo koliko vrijedimo", rekao je Matija Nastasić, a prenosi B-92. "Izgledi nam nisu veliki, imamo devet bodova manje od njih, ali želimo dati svoj maksimum i pobijediti."

Premda se u medijima potencira kako Hrvatska već neko vrijeme nije u svom najboljem izdanju i kako prolazi kroz krizu, Nastasić se s time ne slaže.

"Hrvatska ima izuzetnu reprezentaciju. Možda u ovom trenutku nisu u najboljoj formi, ali pogled na ljestvicu kaže da ih moramo respektirati. Ne bih se složio da su u krizi, očekujem ih u pravom izdanju. Svi su im napadači sjajni, igraju u vrhunskim klubovima i nikoga ne bih izdvajao, od svih prijeti opasnost", upozorio je branič Manchester Cityja.

Podrška s tribina Marakane bit će od velike važnosti, pa Filip Đuričić poziva navijače da ispune stadion i stanu iza igrača. "Pozivam navijače da nas podrže i vjeruju u nas, podrška nam je potrebna. Ova je utakmica više od nogometa, moramo im pokazati da smo ujedinjeni i da smo prava nogometna zemlja. Ako navijači budu nezadovoljni, neka to pokažu dan ili dva nakon utakmice", rekao je Đuričić.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 16:53
    Jel možemo dobiti smajlić 'pila naopako'? :P
    Obrisan korisnik