Nogomet

Ademi: "Znamo da je Čornomorec trenutno druga momčad Ukrajine, ali želimo samo pobjedu"

Branimir Korać • utorak, 17.09.2013.
Ademi: "Znamo da je Čornomorec trenutno druga momčad Ukrajine, ali želimo samo pobjedu"
Foto: EPA

Nogometaše Dinama u četvrtak očekuje prvi nastup u skupini Europske lige, a u Maksimir dolazi Čornomorec. Ukrajinci odlično guraju u domaćem prvenstvu, trenutno su drugoplasirana momčad na ljestvici i u Zagrebu ih shvaćaju ozbiljno...

Iako Čornomorec za neke na prvi pogled ne predstavlja neku veliku prijetnju, ukrajinska momčad je vrlo dobra i to jako dobro znaju u Maksimiru. Arijan Ademi upozorava na njihove dobre nastupe u ukrajinskom prvenstvu.

"Čornomorec je drugi u domaćem prvenstvu, bit će to teška utakmica, ali želimo pobjedu i tri boda za dobar start. Naš cilj je prezimljavanje u Europi", izjavio je Ademi za Dinamovu stranicu.

Iza Dinama je poraz u Poljudu protiv Hajduka, a u dvoboju s Čornomorecom neće biti Hilala Soudanija koji je suspendiran zbog crvenog kartona.

"Moramo se što prije oporaviti i zaboraviti što je bilo u Splitu. Analizirali smo utakmicu i vidjeli koje smo pogreške radili i sada čekamo iskupljenje. Soudani je sjajan igrač i nedostajat će nam, ali tu je Čop koji čeka priliku i neće biti problema. Nadam se i kako ćemo imati veliku podršku s tribina i da ćemo moći odgovoriti na dobar i agresivan nogomet ukrajinske momčadi", dodaje Ademi.

Ivo Pinto je svjestan utega od 44 godine čekanja proljeća u Europi.

"Znam da je to san cijele momčadi i da to svi žele. Naša je velika želja to i ostvariti, svakodnevno pričamo o tome i želimo navijače razveseliti. Koncentrirani smo na tu sljedeću utakmicu, razmišljamo o njoj i želimo tu pobjedu koja bi nam svima dobro došla", izjavio je Pinto.

Portugalski branič također tvrdi kako je dobro što utakmica s Ukrajincima dolazi brzo i neće imati previše vremena razmišljati o Poljudu.

"Primili smo puno pogodaka u posljednje vrijeme i sve ćemo učiniti kako nam se to ne bi ponavljalo. Već u četvrtak imamo priliku biti bolji i nadam se da ćemo to i uspjeti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2013. u 10:14
    Zanimljivo je to da Dinamo večeras igra EU utakmicu a zanimanje medija NULA! Prijenos nema uživo, atmosfera loša i sl. E pa pojedite se svi kad Dinamo pobijedi večeras!!! Ajmo plavi!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.09.2013. u 19:54
    bez uvrede, ali kaj onda dolaziš na ovaj članak i komentiraš. ja neću glumit da mi je sad najednom važnija košarkaška utakmica od dinama kojeg pratim cijeli život, uz svo dužno poštovanje košarkašima na čijoj sam tekmi i bio na ovom EP. to naravno ne znači da neću pratit kako igraju i sutra i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.09.2013. u 15:09
    Nije to jal, nego tako ce biti. Jer kod nas je poraz od trenutno drugoplasirane momčadi Ukrajine i bod u gostima u HNL-i potres svih potresa. Jer ne daj Bože da Čo(e)rnomorec može pobijediti usred Zagreba.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.09.2013. u 15:06
    Kao što čovjek kaže, nije službeni naziv kluba onaj kojeg koriste Englezi.Na ćirilici piše Čornomorets, tako je čovjek i preveo.'Moj se dragi Englez pravi..'
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.09.2013. u 14:14
    koji jal ....e hrvatine,hrvatine.....ponekad me sram moje nacije....a šta ćeš iz ove kože se ne može.....Sve najbolje Dinamu i Rijeci!!!
    Obrisan korisnik