Nogomet

Guardiola: "Ovo je Bayernov stil igre, ne moj"

Bernard Jurišić • srijeda, 18.09.2013.
Guardiola: "Ovo je Bayernov stil igre, ne moj"
Foto: EPA

Uvjerljivo je münchenski Bayern otvorio Ligu prvaka i najavio novi pohod prema samom vrhu natjecanja. 3:0 protiv moskovskog CSKA još je jednom pokazalo svu moć i snagu aktualnih prvaka Europe i razgalilo trenera Pepa Guardiolu...

Bayern je Ligu prvaka započeo kako je i završio. Pobjednički. 3:0 protiv moskovskog CSKA i dominantnih 90 minuta pokazali su da je münchenski klub spreman za novu veliku sezonu koja je ispred njih.

Nakon utakmice mediji su se natjecali u pohvalama naspram njemačkoj momčadi i pitali se je li uvjerljiva partija plod rada novog trenera Pepa Guardiole. Koji je bio i više nego skroman:

"Ovo je Bayernov stil igre, ne moj. Ja sam tu da bih pomogao novim igračima da se uklope i ponosan sam na njih", kazao je zadovoljni Katalonac.

Bayern je prošle sezone izgledao kao savršen stroj, pa su se mnogi pitali što bi to uopće Guardiola mogao poboljšati u njuhovoj igri. Ako se sezona nastavi kako je počela, pred Bayernovim navijačima je još puno radosti:

"Prva utakmica nakon osvajanja Lige prvaka je uvijek jako teška, znam to iz iskustva s Barcelonom. Odigrali smo jako dobro, posebno u prvom poluvremenu i ne mogu biti drugo nego zadovoljan kako je sve završilo", zaključio je trener Bayerna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sensation18.09.2013. u 15:59
    bayern je fenomen. ovo sada predstavlja samo opciju vise koju su oni u stanju odigrati. i imaju neke prednosti u odnosu na barcelonu. igraju direktnije prema golu, a najveci plus je sto su i fizicki mocna ekipa. kada se to jos uigra nevidim tko ce im moci parirati.
    Sensation
  • Obrisan korisnik18.09.2013. u 15:39
    Pravi gospon Guardiola nema kaj.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.09.2013. u 15:25
    kakav stroj od ekipe!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.09.2013. u 15:06
    Odlično posložena ekipa, nema se tu šta značajno taktički mjenjati samo držati motiv kod igrača na visokoj razini i to je to.
    Obrisan korisnik