Nogomet

Bjelica: "Ponosan sam na igru svoje momčadi protiv Porta"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 19.09.2013.
Bjelica: "Ponosan sam na igru svoje momčadi protiv Porta"
Foto: Kristijan Komarica

Bečka Austria u debitantskom nastupu u skupini Lige prvaka minimalno je poražena od Porta 1:0. Unatoč porazu, hrvatski stručnjak na klupi Bečana Nenad Bjelica bio je zadovoljan prikazanim...

Nakon eliminacije Dinama u play offu Lige prvaka, bečka Austria je na svom travnjaku upisala debitantski nastup u skupini elitnog klupskog natjecanja. Protivnik je bio Porto koji je slavio s 1:0, no bez obzira na poraz, Nenad Bjelica je bio ponosan na svoje igrače.

"Ponosan sam na ono što je moja momčad prikazala protiv Porta. Nedostajalo nam je mirnoće u napadačkoj fazi, međutim taktički i fizički smo odradili sjajan posao i s time mogu biti jako zadovoljan. U ranijim utakmicama smo propuštali previše prilika, to je bio slučaj i u ovom dvoboju i na tome definitivno moramo raditi", istaknuo je Bjelica.

Bečani su se upoznali s velikim natjecanjem i načinom na koji velike momčadi reagiraju u susretu.

"Predstavili smo se u lijepom svjetlu. Napravili smo samo jednu pogrešku u obrani i za to smo odmah kažnjeni. Pokušat ćemo to ispraviti s puno rada. Razlika u vrijednosti ove dvije momčadi je oko 200 milijuna eura, ali to se nije vidjelo na travnjaku", dodao je.

Trener Porta Paulo Fonseca pohvalio je igru Austrijanaca.

"Zadovoljan sam našim mirnim pristupom utakmici. Atletico i Zenit će imati velikih problema u Beču ako Austria nastavi ovako igrati. Srećom imali smo Lucha Gonzaleza koji je naš pravi vođa i njegovo iskustvo je još jednom napravilo razliku na travnjaku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2013. u 13:57
    Da nisu dobili Dinama ne bi bilo ni riči o Austriji a ovako svaki dan vidin članke o njima po netu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2013. u 12:54
    Podsjeća me na situaciju prije dvije godine na Dinamo i Krunu Jurčića, isto tako prva tekma doma izgubljena 1:0 od Reala kao uz dobru igru, a kasnije smo svi vidjeli kako je to završilo...
    Obrisan korisnik
  • dalmoš19.09.2013. u 12:41
    dobro su se držali, nema šta.. onaj Hosiner bi moga bit dobar napadač, brz je, nezgodan i lako ulazi u šanse... šteta što nisu bar bod uzeli ali bravo za Bjelicu.. igračku inteligenciju izgleda uspješno prenosi i u trenerske vode..
    dalmoš