Nogomet

Brezovec: "Da je Benko zabio na početku, sve bi bilo drugačije"

Mihaela Bradovski • petak, 20.09.2013.
Brezovec: "Da je Benko zabio na početku, sve bi bilo drugačije"
Foto: EPA

Veliko razočaranje vladalo je u redovima Riječana nakon poraza u Portugalu. Vitoria je visoko slavila 4:0 u susretu u kojem je potpuno dominirala i na kraju zaslužila bodove...

Uz silne probleme Rijeka je otputovala u Guimaraes, međutim optimizma nije nedostajalo. Na kraju je domaćin ipak znao iskoristiti sve riječke muke i upisati visoku pobjedu. Jedan od ključnih trenutaka susreta bio je izlazak Marija Leškovića kojeg je zamijenio Mateo Bertoša.

"Ispao sam tragičar, ali nisam igrao na svojoj poziciji što sada ne treba biti alibi, treba biti spreman na sve što trener traži od vas. Nadam se da sljedeći put neće biti tragičara. Znali smo što nas čeka, ovo je Europe, ali vjerujem da ćemo uspjeti skupiti pokoji bod", dodao je Bertoša za Novi list.

Josip Brezovec žalio je za prilikom Leona Benka u ranoj fazi utakmice.

"Da nam se bolje otvorilo i da je Benko zabio na početku, bila bi to sigurno drugačija utakmica. Bilo je teško, ovo su protivnici na višoj razini od onih s kojima se inače susrećemo", iskren je bio Brezovec.

Mladi Ivan Močinić bio je vrlo utučen i ispričavao se nakon ove loše utakmice.

"Ispričavam se našim navijačima, nismo ovo očekivali i jako sam tužan. Na terenu smo imali dojam da Vitoria nije baš toliko bolja od nas, ali primili smo neke golove koje nismo smjeli i to posebno onaj prvi. U nedjelju ćemo se probati vratiti na pobjedničke staze."

"Željeli smo se nadigravati, prvi smo imali veliku priliku i da je Benko to zabio, možda bi utakmica krenula u drugom smjeru. Ovo je Europa i to nam je skupa škola. Dogodile su se neke pogreške, primili smo nesretno taj prvi gol i nije nam išlo iako smo se pokušali vratiti", dodao je Nikola Pokrivač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.09.2013. u 01:53
    da je mamić žensko,ja bi ga jebo
    Obrisan korisnik
  • Hektor33320.09.2013. u 16:31
    Da je baba mupko zvala bi se duško
    Hektor333
  • The Phantom20.09.2013. u 12:46
    Ako želiš pobjedit,nemoj izgubit
    The Phantom
  • Obrisan korisnik20.09.2013. u 11:58
    da je benko zabio rijeka bi vjerojatno pobjedila,jer bi vittoria morala napasti i onda bi ih rijeka iz kontri dotukla,no to je nogomet.....
    Obrisan korisnik
  • matbaric20.09.2013. u 11:06
    A Boze moj, da je, da nije, glavu gore i odigrati dalje bila je to samo jedna tekma u nizu i jos ste igrali u gostima, ajde nije to nist, dalje naporno raditi i vratit će se.
    matbaric