Nogomet

Kramarić: "Poraz nas ne smije obeshrabriti, no moramo igrati dobro 90 minuta"

Ivana Strahija • subota, 21.09.2013.
Kramarić: "Poraz nas ne smije obeshrabriti, no moramo igrati dobro 90 minuta"
Foto: Kristijan Komarica

Najnoviji igrač u redovima Riječana, Andrej Kramarić, prokomentirao je potop svoje momčadi u Portugalu, u prvom kolu skupine I Europske lige.

Rijeka se nije dobro provela kod Vitorije u Guimaraesu, u prvom kolu skupine I Europske lige. Poraz od 4:0 nikako nije ono čemu su se hrvatski predstavnici nadali, tim više što Portugalci ne slove za fantastičnu momčad.

"Nagledao sam se puno boljih momčadi, ne znam zašto smo se preplašili. U utakmicu smo ušli vrlo nesigurno, debitantski i preplašeno. Uvukla se početnička, dječja trema, a kada smo primili prvi gol nastao je kaos. Svi smo jako nesretni zbog visokog poraza", kazao je Večernjem listu Andrej Kramarić, koji se tek nedavno priključio momčadi s Kantride i debitirao u dresu Rijeke u devetom kolu hrvatskog prvenstva.

No, 4:0 ne smije biti kamen oko vratar Riječana, rezolutan je Kramarić: "Poraz nas ne smije obeshrabriti, bilo je situacija u kojima smo pokazali da znamo igrati, no nije dovoljno pokazati to na samo pet minuta, već svih 90."

Priliku za popravak dojma Riječani imaju u Puli u nedjelju, u desetom kolu domaćeg prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir22.09.2013. u 11:57
    @celticboy......slažem se i ja imam takvo mišljenje već neko vrijeme. Očito da se ima problema sa fotkama, a problem nije nerješiv.
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik21.09.2013. u 16:32
    da,to i mene zanima...pa nemojte se sramotiti ovako,ako nemate noviju sliku sa dresom rijeke nemojte nista ni staviti...ne razumijem zasto recimo ne napravite neki natjecaj gdje se mogu javiti amaterski fotografi koji su zaljubljenici u sport i umjesto nekog sitnog novca nabavite im akreditacije za... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2013. u 15:26
    koji su ovo novi tamnoplavi dresovi rijeke
    Obrisan korisnik