Nogomet

Puljani oslabljeni prema Požegi, šestorica sigurno ne putuju

Branimir Korać • utorak, 24.09.2013.
Puljani oslabljeni prema Požegi, šestorica sigurno ne putuju
Foto: Duje Bonačić

Nogometaši Istre 1961 u srijedu će u Požegi u sklopu šesnaestine finala Kupa gostovati kod Slavonije, a trener Igor Pamić muku muči s kompletiranjem postave za taj susret jer ne može računati na poveći broj igrača...

Ova srijeda je rezervirana za Kup, a Puljani će ga odraditi u Požegi gdje gostuju kod tamošnjeg trećeligaša Slavonije. Igor Pamić još uvijek nije siguran na koje će igrače moći računati.

Ono što je sigurno je da na put definitivno neće ići zbog ozljeda Budicin, Havojić, Radonjić, Jo i Petrak kao što Woon ostaje u Puli zbog isključenja zarađenog protiv Rijeke.

"Na raspolaganju mi je samo 14 igrača, ali ćemo probati nešto napraviti. Križman je načet ozljedom, ali morat će na put jer u napadu nemam previše rješenja, a ista je situacija i s Franjićem", rekao je Pamić za Istrinu stranicu.

Trener Puljana najavio je kako bi utakmicu mogla započeti postava Prskalo, Horvat, Graf, Čagalj, Pilipović, Blagojević, Batarelo, Batelić, Miličević, Sačer te Križman ili Franjić.

Susret u Požegi igra se od 15:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Philadelphia76ers24.09.2013. u 22:44
    e da je ostao trener Slavonije Krešo Poleti bilo bi napeto jer ipak je Slavonija trebala ući u drugu ligu ali nisu zbog financija, ova sadašnja momčad nije baš toliko jaka ko prošle godine tak da predviđam laku pobjedu istre
    Philadelphia76ers