Nogomet

Ludogorec nije zaustavljen niti u Sofiji, nova pobjeda za održavanje prednosti na vrhu

Branimir Korać • srijeda, 25.09.2013.
Ludogorec nije zaustavljen niti u Sofiji, nova pobjeda za održavanje prednosti na vrhu
Foto: Kristijan Komarica

Sljedeći Dinamov protiv u skupini Europske lige, Ludogorec iz Razgrada, ne posustaje u bugarskom prvenstvu. Nakon deset kola drži vodeću poziciju, sada je u seriji od tri uzastopne pobjede, a treća je upisana u Sofiji kod Lokomotiva...

Deseto kolo bugarskog prvenstva Ludogorecu je donijelo gostovanje u Sofiji gdje je za protivnika imao momčad Lokomotiva, sastav iz donjeg dijela ljestvice.

Vodeća momčad bugarskog prvenstva uspješno je odradila tu zadaću te je slavila rezultatom 2:1 čime je dodatno učvršćeno vodstvo na ljestvici i održana prednost od četiri boda ispred drugoplasiranog Boteva.

Svi su pogoci postignuti u prvih 45 minuta igre, Ludogorec je odlično krenuo i poveo s 2:0, no domaćin je uspio smanjiti i zakomplicirati utakmicu.

Mihail Aleksandrov je doveo lidera prvenstva u vodstvo već u 25: minuti da bi samo četiri minute kasnije najbolji igrač Ludogoreca Marcelinho povisio na 2:0. Ispostavit će se konačnih 2:1 postavio je Trifonov u 39. minuti.

U nastavku više nije bilo promjena, no gostujući trener Stojčo Stoev može biti zabrinut zbog ozljede Rumunja Cosmina Motija koji je morao napustiti igru neposredno prije odlaska na odmor.

Bugarsko prvenstvo, deseto kolo:
Lokomotiv Sofia - Ludogorec 1:2

Ljestvica:
1. Ludogorec 24
2. Botev 20
3. Litex 16 (-1)
4. Lokomotiv Plovdiv 16 (-1)
...
12. Lokomotiv Sofia 9
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!