Nogomet

Ahmad Sharbini pojačao redove bosansko-hercegovačkog drugoligaša

Bernard Jurišić • četvrtak, 03.10.2013.
Ahmad Sharbini pojačao redove bosansko-hercegovačkog drugoligaša
Foto: Bruno Karadža

Ahmad Sharbini napokon je pronašao klub. 29-godišnji Grobničanin opet se otisnuo u inozemstvo, ali ovog puta ne tako daleko. U narednoj sezoni bivši napadač Rijeke, Hajduka i Istre 1961 nosit će dres bosansko-hercegovačkog drugoligaša Jedinstva iz Bihaća...

Ahmad Sharbini završio je još jednu bliskoistočnu avanturu nastupajući za Al-Wehdu iz Saudijske Arabije i krenuo u potragu za novim, "bližim" ugovorom. No, nakon nastupa za Rijeku, Hajduk i Istru 1961 u Hrvatskoj za njega nije bilo značajnog zanimanja, pa je angažman pronašao u bliskom susjedstvu.

"Upravo je sve dogovoreno s Ahmadom Sharbinijem, koji će u četvrtakstići iz Rijeke u Bihać. Čekamo papire iz Saudijske Arabije, gdje je Sharbini posljednji put nastupao, kako bismo ga što prije mogli registrirati", objavio je glasnogovornik Jedinstva iz Bihaća Aljo Bobić.

Riječ je o bosansko-hercegovačkom drugoligašu kojeg je nedavno preuzeo Ivan Katalinić, samo nekoliko dana nakon što je dobio otkaz u Slaven Belupu. Jedinstvo je vodeća momčad druge lige BiH nakon sedam kola s učinkom od šest pobjeda i jednim remijem.

Sharbini i bihaćki klub dogovorili su suradnju do kraja polusezone, s opcijom produženja do kraja ako obje strane budu zadovoljne.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199005.10.2013. u 14:26
    al da jedan od najboljih strijelaca HNL-a u povijesti u najboljin godinama karijere padne ovako nisko..e to mi nije jasno
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik04.10.2013. u 18:05
    Obrisan korisnik
  • MalterEgo03.10.2013. u 15:38
    Hahahhahaha, najjaci komentar ikad :D Svaka cast objasnio si mulcu :)
    MalterEgo
  • ZEEBANCIA03.10.2013. u 14:57
    Kad su dosad prvi na tablici i još bez primljenog gola u prvih 7 kola - bez Ahmada i Safeta - što će tek biti sa njima dvojicom u ekipi!!!!!
    ZEEBANCIA
  • Obrisan korisnik03.10.2013. u 14:49
    Ja sam iz Bihaća i toliko se priča o dolasku Ahmada i Safeta Nadarevića kao da je došlo Ronaldo.Ako sad Jedinstvo ne uđe u Premier ligu neće nikada.
    Obrisan korisnik