Nogomet

Ivanković: "Rezultat je nepravedan, a mi smo morali zabiti svoje šanse"

Branimir Korać • četvrtak, 03.10.2013.
Ivanković: "Rezultat je nepravedan, a mi smo morali zabiti svoje šanse"
Foto: EPA

Dinamo je u Sofiji primio golove iz tragičnih pogrešaka i upisao je visok poraz. Trener Modrih Branko Ivanković nakon susreta je ustvrdio kako je rezultat ipak previsok jer je i Dinamo imao svoje prilike...

Branko Ivanković se nije složio kako je Dinamo zasluženo visoko poražen. Trener Modrih smatra da su Modri bili ravnopravan protivnik, ali za razliku od domaćina nisu iskoristili svoje prilike.

"Radili smo neprihvatljive pogreške, a s druge strane smo imali prilike koje jednostavno moramo zabiti. Rezultat je zbog toga na kraju nepravedan i definitivno nismo u dobroj situaciji", rekao je Ivanković za HTV.

Golovi koje je Dinamo primio posebna su priča.

"Ne mogu objasniti takve pogreške. Niti Zelenika, a niti Soudani nisu radili ranije takve pogreške. Na kraju nas je to stajalo boljeg rezultata i zato smo i izgubili. Ludogorec nas nije toliko nadigrao i sve svoje prilike je stvorio zbog naših velikih individualnih pogrešaka."

Zelenika unatoč velikoj pogrešci kod gola, ostaje prvi izbor Ivankovića.

"Zelenika je mlad golman kojeg moramo istrpjeti i izgurati. Međutim mi niti nemamo drugi izbor jer nam se Sandomierski ozlijedio na treningu i njega nemamo najmanje mjesec dana."

Evidentno je da je u realizatorskoj krizi Soudani. Alžirac je krenuo sjajno, bio je često među strijelcima, međutim u posljednje vrijeme niti njega neće pogodak.

"Soudani je u Zadru imao tri čiste prilike, a jednako tako i ovdje. Kada se to ne zabije, onda je teško. Sigurno bi drugačije bilo da je on svoje zabio u ta dva susreta, onda je i lakše igrati i manji je pritisak."

Trener Modrih i dalje je optimist i vjeruje da može podići momčad.

"Uzeo sam momčad u vrlo teškoj situaciji praktički dva dana prije Hajduka, a onda su uslijedili ti loši rezultati u važnim susretima koji su jednako tako mogli otići i na našu stranu. Moramo se podići, a to ćemo napraviti samo radom. Sada nam slijedi težak posao, prvo Rijeka, a zatim u Europi i PSV pred praznim tribinama, ali mi se ne predajemo."

Europska liga, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Ludogorec Razgrad3:0Dinamo
Čornomorec Odesa0:2PSV Eindhoven
1Ludogorec Razgrad 611:2+916
2Čornomorec Odesa 66:6010
3PSV Eindhoven 64:5-17
4Dinamo 63:11-81

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.10.2013. u 12:33
    Mamiću, ovaj Profesor nema pojma. Vrati ti onog Brku što popravlja tranzistore i crno-bijele televizore...
    Obrisan korisnik
  • ZEEBANCIA04.10.2013. u 12:28
    Limeni je sa 60 i nešto godina brži i okretniji od nekih preplaćenih Dinamovih "zvijezdica", a tek što frajer radi sklekove...
    ZEEBANCIA
  • Obrisan korisnik04.10.2013. u 11:48
    zato i dinamo ima tako loše rezultate kad ne žele sami sebi priznati da su ih protivnici nadigrali i da ne igraju dobro nego se uvjeravaju kako samo nisu imali sreće
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2013. u 11:30
    evo idealnog trenera za dinamo, a mamić je nedavno bio u srbiji, pa je možda i novi transfer na pomolu.. http://youtu.be/C-89aueuxzM
    Obrisan korisnik
  • Kit Karson04.10.2013. u 11:07
    Sazrijelo je vrijeme za Jurčića. To je neizbježno ako želimo proljeće u Europi.
    Kit Karson