Nogomet

Ludogorec nastavlja s pobjedama, u gostima bolji od Delčeva

Ivana Strahija • nedjelja, 06.10.2013.
Ludogorec nastavlja s pobjedama, u gostima bolji od Delčeva
Foto: EPA

U 12. kolu bugarskog prvenstva Ludogorec Razgrad upisao je svoju devetu pobjedu sezone te je na vrhu tablice majvišeg bugarskog nogometnog ranga...

Nakon što je deklasirao zagrebački Dinamo u Sofiji, Ludogorec je nastavio s dobrim izdanjima te je u gostima bio bolji od momčadi Pirin Goce Delčev, posljednje momčadi bugarske prve lige.

Otpor domaćih gosti su lomili do 43. minute, kad je rezultat na 0:1 promijenio Hristo Zlatinski, pogotkom s bijele točke. Na odmor Ludogorec međutim ide s dva gola prednosti, jer je Dani Abalo u trećoj minuti sučevog dodatka bio precizan i podignuo razliku.

Ni u drugom poluvremenu Goce Delčev ne nalazi puta do Ludogorčeve mreže, već sasvim suprotno, u strijelce se upisuje i gostujući Marcelinho.

Pobjedom je Ludogorec zadržao čelnu poziciju tablice s tri boda prednosti pred drugoplasiranim Litex Lovečom. Bila je to peta gostujuća pobjeda momčadi iz Razgrada u gostima ove sezone, a u idućem, 13. kolu bugarskog prvenstva, koje se igra 19. listopada, Ludogorec kod kuće dočekuje Litex.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!