Zimski sportovi

French: "Najbolja izvedba Brusta, svakako, ali ne najbolja Medveščaka"

Iz Doma sportova:Ana Legradi • ponedjeljak, 07.10.2013.
French: "Najbolja izvedba Brusta, svakako, ali ne najbolja Medveščaka"
Foto: Davor Sajko

Po završetku do sada rezultatski najboljeg susreta Medveščaka od ulaska u KHL, trener Mark French bio je oduševljen izvedbom drugog golmana Medvjeda, Barryja Brusta. Brust je u svojem trećem nastupu upisao treći shutout u pobjedi Medveščaka nad ruskim Neftehimikom uz 6:0.

"Najbolja izvedba Brusta, svakako, ali ne najbolja Medveščaka", riječi su kojima je trener Mark French okarakterizirao današnji trijumf nad Neftehimikom.

"Postigli smo važne pogotke u prva dva dijela susreta i upisali važne obrane. Imamo mnogo igrača koji znaju svoj posao na ledu i time sam zadovoljan", dodao je French.

Trener gostujućeg Neftehimika Vladimir Krikunov se nije mogao pohvaliti obranama kanadskog golmana Matta Daltona: "Čestitam Medveščaku na pobjedi, večeras nas je savladala bolja momčad. Poraz u velikom dijelu ide na teret našeg golmana, ali mu ne mogu puno zamjeriti jer se vratio na led nakon lakše ozljede."

U utorak Medveščak putuje u Minsk da bi sljedećeg dana zaigrali s domaćim Dinamom. Sljedeća destinacija na gostujućoj turneji bit će ukrajinski Doneck, s kojim Medvjedi igraju 11. listopada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.10.2013. u 15:57
    Daleko smo još od doigravanja a još dalje od top 2 ili 3. Treba uzeti u obzir da smo od 14 odigranih tekmi 10 igrali doma a sa 4 gostovanja donijeli samo 2 boda. Budemo vidjeli kako ćemo u narednim utakmicama igrati u gostima, vjerujem bolje nego do sada, no sezona je duga, tu su i ozljede, biti će... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • gelan08.10.2013. u 09:32
    bome da.. jedino sto bi jos trebalo preko sezone jest probat dovest jos jedno top ime iz nhl-a tipa chechoo.. a to s obzirom na ugled kluba trenutno to ne bi trebalo biti nemoguce, mozda dustin opet svrati :) ili makar benka nek uzmu, taj bi i na ledu trpao XD
    gelan
  • Obrisan korisnik08.10.2013. u 06:55
    Zamislit će se rusu: "Mi njih uzeli da nam budu kanta, a oni nas kantaju??? Wtf???"
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2013. u 02:56
    @gelan Kakve šanse za doigravanje??? Medvjedi s ovakvom igrom će biti u top 2 ili 3 svoje konferencije.
    Obrisan korisnik
  • IanZG07.10.2013. u 23:39
    Mislim da, zahvaljujući Avangardu, nije više najdulji niz poraza :)
    IanZG